Yönetim Kurulu Başkanı Rıfkı Bedir, Genel Koordinatör İsmail Bedir ve CEO Mehmet Akyürek tarafından karşılanan Vali Ahmet Hamdi Nayir, fabrikanın genel durumu ve faaliyetler hakkında bilgiler aldı.

TÜRKİYE EKONOMİSİNE KATKI
Sayın Valimizi ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirten Fabrika CEO’su Akyürek, 1990 yılında Döviz Bürolarının kurulması ile Güleryüz Döviz olarak iş dünyasına atıldıklarını, 1997 yılında Uzun Çarşıdaki işyerine geçtiklerini, 2002 yılında da Güleryüz Altın Fabrikası Kuyumculuk A.Ş. ile de yurt dışına açıldıklarını ifade etti. 2004 yılında TSE – ISO 9001: 2000 denetimlerini başarıyla geçerek Türkiye'deki ilk ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgeli Kuyumcu Mağazası ve Döviz Bürosu unvanını kazandıklarını ve dünyanın en büyük altın alyans fabrikası unvanına sahip olduklarına değinen Fabrika CEO’su Akyürek, Sakarya ve Türkiye ekonomisine her açıdan katkı sağlamak için çalıştıklarını söyledi.

FABRİKALARDA İNCELEMELERDE BULUNDU
Fabrika bünyesindeki altın ve alyans imalat merkezini gezen Vali Ahmet Hamdi Nayir, bu alanda görev alan insanların aynı zamanda büyük bir zanaatkâr olduğunu da ifade ederek çalışanlara kolaylıklar diledi. Fabrikada bir süre incelemelerde bulunan Vali Ahmet Hamdi Nayir, her hafta gerçekleştirdikleri ziyaretlerde iş dünyası temsilcilerinin talep ve görüşlerini de aldıklarını, devlet olarak ekonomiye katkıda bulunan herkese destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

Editör: Haber Merkezi