Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi’nin 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı açılış dersi için konuşmacı olarak Serdivan Belediyesi Konferans Salonu’na gelen Milli Eğitim ve Kültür-Turizm Eski Bakanı, AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın misafiri oldu.
“Lisede Öğretmen ve Öğrenci Olmak” konusunun ele alındığı programda Avcı, bilgi ve tecrübelerini katılımcılarla paylaştı. Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı; program sonrası Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ı da makamında ziyaret etti. Başkan Alemdar, Prof. Dr. Nabi Avcı’ya Serdivan Belediyesi’nin eğitim ve kültür çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Milletvekili Avcı’ya Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi’nin çalışmaları hakkında da bilgi veren Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar; özellikle gençlerin bilgi ve birikimlerinden istifade edebilmeleri noktasında Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı’yı yeni dönemde Akademi’de ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını söyledi.
Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi’nde katılımcılarla bir araya gelmekten memnuniyet duyacağını ifade ederek Başkan Yusuf Alemdar’a çalışmalarının yanı sıra nazik daveti için de teşekkür etti. Prof. Dr. Nabi Avcı, eğitim noktasında atılacak her adımın önemli olduğunu da belirterek bu noktada Başkan Alemdar’a ayrıca başarılar dilediğini söyledi.

Editör: Haber Merkezi