On birincisi gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulu gerçekleştirilen Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Sakarya Şubesi Başkanı yeniden Mustafa Çolak oldu
Erenler Belediyesi düğün salonunda gerçekleştirilen Genel Kurula şehit aileleri, gaziler, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Mustafa Işık, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç ve Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Erol Demir katıldı. Saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı ile başlayan program, faaliyet raporunun okunmasıyla devam etti.
Gerçekleştirilen Genel Kurulda denetleme raporu ibraları ve tahmini bütçe okundu. Ardından Mustafa Çolak ve önceki başkan Hayrettin Kaplan Başkan adayı olduğu Genel Kurulda Başkan adayları hizmetlerini de belirterek üyelerden oy istedi. 180 üyenin katıldığı kurulda Hayrettin Kaplan 57 oy alırken 123 oyla Mustafa Çolak tekrardan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Sakarya Şubesi'nin Başkanı oldu.
Şube Başkana seçilen Mustafa Çolak başkanlığındaki kurulun üyeleri şu şekilde; Yönetim kurulunda İbrahim Günaydı, Cemal Öztürk, Fatih Keleş ve Yiğit Uçar yer alırken denetleme kurulunda İbrahim Sütlü, Şehlevent Demir ve Aziz Yılmaz yer aldı. Başkanlık seçimini kazanan Mustafa Çolak birebir ve sosyal medyadan destek veren herkese teşekkürlerini sundu.

Editör: Haber Merkezi