Başkan Ak mesajında, “14 Ağustos 2001 tarihinde, Türk siyaset tarihinde yeni bir süreç  başlamıştır. Amacı ve davası  daima millet olan AK Partimizin temelleri milletimizin desteği ile atılmıştır.  AK Parti kurulduğu günden itibaren dünya üstündeki  mağdur ve mazlumların sesi olmuştur.
Türk milletinin gücünü bütün dünyaya duyuran bir anlayışın da temsilcisi olan AK Parti milletimizin kurduğu bir partidir  her zaman milli iradeye saygı duymuş milletin gücünden  güç almış milletin gücünden  başka bir güç tanımamıştır. AK Parti her zaman milletimizin refahı ve geleceğine  yatırım yapmış gençlere ve kadınlara verdiği değer ile  kurulduğu  günden  beri  yola devam etmiştir.  AK Parti milletimizin teveccühüyle her zaman yükselişte olan insana saygılı  milletinin kararına saygılı bir gönül harekatının öncüsüdür
AK Parti ile ülkemiz  2023 hedeflerine hızla  ilerlemeye  devam ediyor. AK Partinin başarısından rahatsız olan ülkemizin güven ve huzurunu bozmak isteyenler  ülkemiz  üzerinde  bir çok tuzak kurmuşlardır. Liderimiz kurucumuz ve genel başkanımız Cumhurbaşkanımız   Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu ve kararlılığı sayesinde tüm zorlukları  milletimizle birlikte  aşmayı başardık.   15 Temmuz’da hain darbe girişimi ile ülkemizi bölmeyi parçalamayı düşünen hainler karşılarında demir bir yumruk olarak Türk Milletini bulmuşlardır. Ak  Parti liderinin çizdiği bu kutlu yolda milletiyle ve milleti için var olmaya devam edecektir.
AK Parti hiç bir zaman milletin iradesi üzerinde  bir irade tanımamıştır. AK Partinin milletimizin iradesi ve desteği ile ülkemizi  2023, 2053 ve 2071 hedeflerine taşıyarak yeni  Türkiye’yi  oluşturacağına muasır medeniyetler seviyesine çıkaracağına olan inancımız tamdır Bu vesile ile  partimizin 16.  Kuruluş yıl dönümünü kutluyor, tüm halkımıza  sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Editör: Haber Merkezi