“Yeni Türkiye Yolunda, geleceğimiz olan çocuklarımızın, gençlerimizin eğitim ve öğretimlerini önemsiyoruz” diyen Ak,  2023, 2053, 2071 hedeflerine ülkemizin ulaşabilmesi için eğitimin şart olduğunu vurguladı. Eğitimsiz bilim ve teknoloji üretmenin dünya üzerinde söz sahibi olabilmenin mümkün olmadığını söyleyen Ak  “Geleceğe yön verebilmek için gençlerimizin iyi eğitim almaları gerekmektedir” dedi.
Başkan Ak, eğitimcilere, öğrencilerin ailelerine ve öğrencilere eğitim-öğretim hayatları boyunca büyük sorumluluklar düştüğünü, ülkemizi geleceğe taşımak için vizyon sahibi gençlere ihtiyacımız olduğunu dünya üzerinde ve bölgemizde ülkemizi güçlü kılmak geleceğimize sekil vermek için eğitimli nesiller yetiştirebilmemiz gerektiğini vurguladı.
Eğitim-Öğretim alanında yapılan yeniliklerle bugünün gençlerini geleceğe hazırlayıp bilgi ve becerileri ile ülkemize en üst düzeyde katkı sağlamalarının amaçlandığını söyleyen Ak “2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı ülkemize çocuklarımıza, gençlerimize ve tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyorum”  dedi.

Editör: Haber Merkezi