Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Şube Başkanı Yaşar Coşkun ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri; Arifiye’ye atanmasıyla birlikte ilk gittiği programın MÜSİAD Sakarya Şubesi’nin 17. Olağan Genel Kurul Toplantısı olduğunu ifade eden ilçenin yeni Kaymakamı Adem Yazıcı’yı ziyaret ederek, hem teşekkür etti, hem de “hayırlı olsun” dileklerinde bulundu.

Kaymakam Adem Yazıcı’ya MÜSİAD’ı anlatarak, yaptıkları ve yapacakları projeler ve çalışmalar hakkında bilgi veren Şube Başkanı Yaşar Coşkun; birlikte de bir çok projeler yapabileceklerini söyledi.

ARİFİYE, GELİŞİME AÇIK

Kendilerine yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Yazıcı; “Arifiye, gelişime açık bir ilçemizdir. İçinde Toyoto, Otokar ve OSB’si büyüyen, her geçen gün gelen yatırımlarla de büyümeye devam eden ilçemiz, gelmesini beklediğimiz üniversite (teknoloji fakültesi) ile de çığır açacağına inanmaktayız. MÜSİAD olarak, sizinde her zaman yanımızda olduğunuzu hissetmek de bize ayrı bir güç vermektedir. Bu vesileyle MÜSİAD Sakarya Şubesi’ne çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
Ziyarette Başkan Yardımcıları Zafer Boz, Salih Bakkaloğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Muhammet Çapoğlu, İsmail Filizfidanoğlu, Gökhan Erkan, Şube Müdürü Emre Ozan ve Şube Basın Danışmanı Levent Candan da yer aldı.

Editör: Haber Merkezi