Ziyarete MÜSİAD Sakarya Başkanı Yaşar Coşkun’un yanı sıra Başkan Vekili Salih Bakkaloğlu, Teşkilatlanma Komisyon Başkanı İsmail Filizfidanoğlu, Üye İlişkileri Komisyon Başkanı Kadir Tecelli, Kurumsal İlişkiler Komisyon Başkanı Muhammet Çapoğlu, Eğitim Komisyonu Başkanı Yusuf Gökhan Erkan, Basın ve Halkla İlişkiler Komisyon Başkanı Burhan Şen, Genç MÜSİAD Başkanı Uğur Çarboğa ve Şube Müdürü Emre Ozan katıldı.
MÜSİAD Sakarya Başkanı Yaşar Coşkun Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursun’a MÜSİAD’ın vizyonu ve misyonu hakkında bilgiler aktardı. MÜSİAD’ın bir sivil toplum kuruluşu olduğunu söyleyen Coşkun ayrıca kamu yararına çalışan bir yapılanma olduklarını da aktardı. MÜSİAD Başkanı Coşkun, Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Dursun’a yeni görevinde başarılar diledi.
MÜSİAD’ı takip ettiğini söyleyen Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursun, yapılan çalışmaları olumlu bulduğunu belirtti. Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, MÜSİAD ailesine başarılar diledi. Ayrıca en kısa zamanda iade-i ziyarette bulunacağını söyledi.

Editör: Haber Merkezi