Ziyarete MÜSİAD Sakarya Başkanı Yaşar Coşkun’un yanı sıra Şube Başkan Vekili Salih Bakkaloğlu, Teşkilatlanma Komisyon Başkanı İsmail Filizfidanoğlu, Kurumsal İlişkiler Komisyon Başkanı Muhammet Çapoğlu, Eğitim Komisyonu Başkanı Yusuf Gökhan Erkan, Basın ve Halkla İlişkiler Komisyon Başkanı Burhan Şen ve Şube Müdürü Emre Ozan Katıldı.  
MÜSİAD Sakarya Başkanı Yaşar Coşkunülkenin zor bir süreçten geçtiğini belirterek güvenlik güçlerinin ve Jandarmanın önemine değindi. MÜSİAD‘lı iş adamları olarak her zaman güvenli ve istikrarlı bir ortam istediklerini ifade ederek, bu ortamında güvenlik güçleri ve Jandarma tarafından sağlandığını aktardı. Gece gündüz zor şartlarda bizlerin güvenliği için nöbet tutan Mehmetçiğimizden Allah razı olsun dedi. Onların her birine çok şey borçluyuz.Allah Vatanımıza, Milletimize zeval vermesin diyen CoşkunAyrıca MÜSİAD’ın çalışmalarıhakkında bilgiler aktardı. Sakarya İl Jandarma Alay Komutanı Cengiz Yiğit’eyeni görevinde başarılar dilerken sıcak ve samimi karşılama içinde kendisine ayrıca teşekkür etti.
Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirenYiğit, MÜSİAD’ın çalışmalarını yakından takip ettiğini ve ülke ekonomisine, istihdamına katkı sağladığını belirten Albay Yiğit,MÜSİAD Sakarya Başkanı Yaşar Coşkun ve Yönetim Kuruluna çalışmalarında başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi