Geçtiğimiz hafta Erenler İlçesindeki Hizmet Binasında MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan ve birçok davetlinin katılımıyla 19. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nı tamamlayan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şubesi'nin İsmail Filizfidanoğlu Başkanlığı'ndaki 7. Dönemde görev yapacak yönetim kurulu üyelerinin görevleri belli oldu.

Buna göre MÜSİAD Sakarya Şubesi Yönetim Kurulu Görev Dağılımı şöyle oluştu. "Başkan İsmail Filizfidanoğlu, Başkan Yardımcıları Kadir Tecelli, Ahmet Cihan, Ali Koç, Yusuf Gökhan Erkan, Dr. Vedat Ender Tuna, Bütçe ve Mali İşler Komite Başkanı Ahmet Mahmut Karaca, Markalaşma, Eğitim, Mevzuat ve Pazarlama Komite Başkanı Gökhan Tiryaki, Global, Dış İlişkiler ve EXPO Komite Başkanı Mustafa Bektaş, Akademi Komite Başkanı Dr. Osman Eminler, Projelendirme ve İş Geliştirme Komite Başkanı Muharrem Gülçe, Sağlık, Medikal, İlaç Üretimi ve Ticareti Komite Başkanı Eyüp Talha Kocacık, Üye İlişkileri ve Üye Kabul Komite Başkanı Ertuğrul Kurşun, Yenilenebilir Kaynaklar ve Atık Yönetimi Komite Başkanı Mustafa Tanrıkulu ile Gençlik Kurulu Başkanı Enes Boz" görev aldı.

İlk Yönetim Kurulu toplantısını tam kadro olarak Erenler İlçesinde bulunan hizmet binasında gerçekleştiren Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Başkanı İsmail Filizfidanoğlu yaptığı açıklamada;

“MÜSİAD olarak yeni dönemimizde ve yeni yönetimimizle birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. MÜSİAD her zaman birliğin, beraberliğin ve ekip çalışmasının birlikte gerçekleştiği bir sivil toplum kuruluşu olmuştur. Bizim başarımızın sırrı da bu noktada gizlidir. Yeni yönetimimizle yapmış olduğumuz görev dağılımıyla birlikte, hedefimizi hiç düşürmeden gerekli çalışmaları yerine getirme arzusu içindeyiz.

Yeni dönemde ilimizin ve ülkemizin imalatına, ihracatına ve istihdamına katkıda bulunacak projeler gerçekleştirmek istiyoruz. Yeni dönemin camiamız, şehrimiz ve ülkemiz adına hayırlı olmasını temenni ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi