Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şubesi’nin 6. Dönem Başkanı Yaşar Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri, ilk ziyareti Vali Hüseyin Avni Coş’a gerçekleştirdi.
SAKARYA'NIN KALKINMASI İÇİN
MÜSİAD Şube Başkanı Yaşar Coşkun, işadamları ve sanayiciler olarak Sakarya'nın kalkınması için daha fazla istihdam ve üretme gayreti içerisinde olduklarını söyledi. MÜSİAD Sakarya Şubesi’nin hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında da bilgi veren Başkan Coşkun, kendilerine göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı Vali Coş’a teşekkür etti.
“GÖNÜLDEN BAĞLIYIZ”
Vali Hüseyin Avni Coş, Sakarya’daki yatırımlar, yatırımcıların beklentileri ve iş dünyası üzerine sohbet edip heyete başarılar diledi. Kentlerin kalkınmasında STK’ların çok önemli misyonlar yüklendiğini belirten Vali Coş, birçok STK ile beraber MÜSİAD’ın çalışmalarını kuruluşundan bugüne kadar yakından takip ettiklerini dile getirdi ve MÜSİAD'a gönülden bağlı olduğunu söyledi.
YÖNETİM KURULU
Ziyarette Başkan Yaşar Coşkun, yönetim kurulu üyeleri İsmail Filizfidanoğlu, Gökhan Yusuf Erkan, Burhan Şen, İsmail Koç, Eyüp Tuncer, Zafer Boz, Semih Gülşan, Kadir Tecelli, Salih Bakkaloğlu, Mustafa Gavasoğlu ile Şube Müdürü Emre Ozan da hazır bulundu.

Editör: Haber Merkezi