Başkan İsmail Filizfidanoğlu’nun yeni üyelerle buluştuğu hasbihal toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Açılış ve selamlama konuşmasını gerçekleştiren MÜSİAD Sakarya Başkanı İsmail Filizfidanoğlu; “Öncelikle her birinizi üyemiz olduğu için tebrik eder, ailemizin bir parçası olduğunuz için teşekkür ederiz. MÜSİAD, dünyada 95 ülkede 225 noktasında 11.000’i aşan üye sayısıyla büyük ve önemli bir organizasyon. Bugünden itibaren dünyanın neresine giderseniz gidin; sizi karşılayacak, yardımcı olacak ve bir dost yakınlığında yanınızda olacak MÜSİAD üyeleriyle karşılaşacaksınız. Bu aidiyet bilinci ve birlik olma ruhu MÜSİAD’ın en kıymetli hazinesidir. MÜSİAD kurulduğu günden, bugüne kadar hedefleri doğrultusunda yürüttüğü faaliyetlerini yalnızca bir “İş Adamları Derneği” takvimiyle sınırlamamış ilimizin ve ülkemizin kalkınması için mevcut sorunları tespit etmek ve bunların çözümü için fikir üretmeyi de öncelikleri arasına almıştır. Bizler, ekonomik gelişmelerin yanında toplumun dertleriyle dertlenmek, milletimizin çıkarlarını her şeyin üstünde tutmak için mücadele veriyoruz” dedi.
FIRSATLARI KAÇIRMAMALIYIZ
Filizfidanoğlu, şöyle devam etti: “MÜSİAD’ın düzenlediği ve bu yıl Azerbaycan’da olan 25. International Business Forum (IBF) 14-17 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Dünyanın her yanından iş adamlarını bir araya getiren ve B2B görüşmelerinin sağlandığı, Azerbaycan’daki gıda, tarım, hayvancılık, turizm, enerji, inşaat ve sağlık sektörüyle ilgili sektörel toplantıların gerçekleşeceği, Kanada, Türkiye, Avrupa, ABD, Ortadoğu ve Kuzey Afrika ile Rusya’dan 1000 seçkin iş insanının bir araya geleceği bir organizasyondur. Aynı zamanda 2 yılda bir organize edilen ve MÜSİAD’ın en büyük organizasyonu olan MÜSİAD EXPO Fuarı’na 1 yıl kadar bir zaman kaldı. 2020’de gerçekleştirilen fuara en yoğun katılımı şubemiz sağlamıştı. Katılım sağlayan ve stand açan üyelerimizden çok güzel dönüşler aldık, çok memnun olduklarını birçok kez kendilerinden dinledik. 2022 yılında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan MÜSİAD EXPO’da da en yoğun katılımı sağlayan şube olma niyetindeyiz. Çünkü böyle fuar ve organizasyonlara düzenli katılmak bilinirliğimizi, saygınlığımızı ve imajımızı olumlu manada etkiliyor. Bu fırsatları hiçbir zaman kaçırmamalıyız.” 
SERTİFİKALAR VERİLDİ
Verimli geçen toplantı sonrasında Karadağ Baharat Genel Müdürü Oğuz Küçüker’e, CSR Enerji firma ortağı Cüneyt Sarıgüzel’e, Yaşar Medikal firma sahibi Yaşar Kayan’a, Beşyıldız Dekorasyon firma sahibi Muhammed Yıldız’a, CK Teknoloji firma sahibi İlyas Çimen’e, Tappa Mobilya firma sahibi Levent Konakçı’ya, Dolunay Matbaa firma sahibi Yüksel Demiryol’a, BELPAŞ AŞ firma Genel Müdürü Osman Çelik’e, Sanidez İlaçlama firma sahibi Yavuz Akbulut’a, Hilal Ağız ve Diş Sağlığı firma ortağı Muhammed Yıldırım’a, Erbir & Olaş Hukuk Bürosu ortağı Şeyma Erbir’e, Yılpar Parke firma sahibi Süleyman Yıldırım’a, Femy İç ve Dış Ticaret firma sahibi Vedat Akbulut’a, Detay Isı firma sahibi Hayrettin Uçkaç’a ve Adinsa Yapı Malzemeleri firma sahibi Özkan Yetim’e üyelik kitleriyle birlikte fidan sertifikaları takdim edildi. Program toplu fotoğraf çekimi ardından sona erdi.

Editör: Haber Merkezi