Üye sayısını 132’ye çıkaran Yaşar Coşkun Başkanlığı’ndaki MÜSİAD Sakarya Şubesi Yönetimi; her hafta gerçekleştirdikleri Üye İşyeri Ziyaretleri’ni artırarak sürdürüyor.  Coşkun eve ekibi bu hafta ise; merkezi Hendek İlçesi’nde bulunan Uğur Hafriyat Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur Dündar ile Meşale Grup Yapı Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Talha Sunman’ı ziyaret etti. Ziyarette; Başkan Vekili Salih Bakkaloğlu, Başkan Yardımcısı Zafer Boz ve Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Filizfidanoğlu, Gökhan Yusuf Erkan, Burhan Şen, Muhammet Çapoğlu, İsmail Koç, Özcan Nalbant, Gençlik Kurulu Başkanı Uğur Çarboğa ve Şube Müdürü Emre Ozan’da yer aldı. Ziyaret edilen üyelere MÜSİAD Genel Merkezinin yayını olan ‘Çerçeve’ dergisi ile Sakarya Şubesi’nin bültenini takdim ediliyor.

SAKARYA’YA YATIRIM

MÜSİAD heyeti, üye problemlerini ve sorunlarını yerinde dinleyip ilgili mercilerle görüşerek çözüm üretmek için örnek alınacak bu faaliyeti düzenli olarak gerçekleştiren MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Yaşar Coşkun ile Yönetim Kurulu Üyeleri; üyelerini dernek faaliyetleri ve projeleri hakkında da detaylı bilgilendiriyor. Bu hafta gerçekleştirdikleri Hendek İlçesi’nde bulunan Uğur Hafriyat Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur Dündar; 1998 yılında baba mesleği olan hafriyat işine Dündarlar Hafriyat olarak başladı. 2006 yılında kendime ait olan Henfer Hafriyatı şirketini kuran Dündar; Hendek İlçesi’nde alt yapı hafriyat çevre düzenleme işleri yapmakta. 2017 Ocak ayında firmalarının ünvan değişikliği yapan İsmail Uğur Dündar; Uğur Hafriyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi olarak devam ediyor.

ÜLKE EKONOMİSİNE KATKI

Yine aynı ilçede bulunan Şube Başkan Yardımcısı Meşale Grup Yapı Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Talha Sunman’ı ziyaret eden MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Yaşar Coşkun ile Yönetim Kurulu Üyeleri; kendilerine yapmış olduğu ikramlardan dolayı teşekkür etti. 2004 yılında kurulan Meşale Grup; Sakarya’nın Hendek İlçesinde ve Ankara ilinde konut, ticari ve endüstri alanlarında inşaat yapmaktadır. Ayrıca Ankara’nın Kızılay İlçesi’nde de iki adet üniversite öğrenci yurdu ile Hendek İlçesi’nde mobilya imalathanesi bulunmaktadır. 200 çalışanı ve yıllık 30.000.000 TL ile ülke ekonomisine katkı sağlamaya gayret eden Sunman; turizm alanında da yakın zamanda yatırım yapmayı planlanıyor.

COŞKUN: “HER TÜRLÜ FEDAKÂRLIĞA HAZIRIZ”

Her zaman üyeler ile birlikte ellerinden geldiği kadar çalışarak, Sakarya’nın ve ülkenin ekonomisine katkıda bulunup, büyümesini sağlayacaklarını dile getiren MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Yaşar Coşkun; “Geçtiğimiz günlerde Sayın Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu İstihdam Seferberliğine desteğimiz tamdır. MÜSİAD Genel Başkanımızın açıklamış olduğu gibi 250.000 kişi istihdam etmek için somut anlamda çalışmalara başlamış bulunmaktayız. Bizim sosyal anlamda olsun, ekonomik anlamda olsun, ülkemizin kalkınması için her türlü fedakârlığa hazır olduğumuz, herkes ve her kesim tarafından bilinmelidir. İlimizin yaşanılabilir iller arasında üst sıralarda bulunması, bizim için gurur kaynağı olduğu gibi, ilimizin vizyonu açısından da önem arz etmektedir. İnşallah oluşacak bu sinerji ile, hep birlikte ilimiz için daha çok üretecek ve daha çok çalışacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi