MÜSİAD’ı gerek Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterlik döneminde gerekse, Sakarya milletvekilliği döneminde yakından takip ettiğini dile getiren TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyesi. Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Üyesi. Türk Dili Konuşan Ülkeler Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Üyesi. Türkiye - Avrupa Birliği Karma Parlamento Komisyonu Türk Grubu Üyesi ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sakarya Milletvekili Prof. Dr. Mustafa İsen ile AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç; Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şubesi’ne “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

“MÜSİAD’IN YANINDAYIM
Ziyarette; yeni Anayasa değişikliği ve Başkanlık Sistemi hakkında MÜSİAD üyelerine bilgiler veren Vekil Prof. Dr. Mustafa İsen; yönetim kurulunun da kendisine yönelttiği soruları cevaplandırdı. işadamlarının bakışını ve vizyonunu güçlendirmesi için MÜSİAD’a büyük görevler düştüğüne vurgu yapan Vekil Mustafa İsen; “Sizin gibi STK’lar iş dünyası için çok önemlidir. MÜSİAD’ın samimiyetini de tebrik ediyorum. Ben Sakarya Milletvekili olarak, MÜSİAD için üzerime ne düşüyorsa her zaman yapmaya hazırım ve sizlerin yanındayım” mesajını verdi.

MÜSİAD’TAN DESTEK
Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirten MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Yaşar Coşkun, “MÜSİAD’ın yanında olduğunu hissettirdiği ve MÜSİAD için verdiği güzel mesajlardan dolayı AK Parti Sakarya Milletvekili Prof. Dr. Mustafa İsen ile AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç’a teşekkür etti. Başkan Yaşar Coşkun; MÜSİAD’ın Anayasa değişikliğine sıcak baktığını ve başkanlık sistemine başından beri destek olduğunu ve hatta başkanlık sistemi ile ilgili bir raporu Dönemin Başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sunduğunu dile getirdi.

Editör: Haber Merkezi