Hendek Bayraktepe Derneği Başkanı, MÜSİAD Sakarya Başkan Yardımcısı Özcan Nalbant’ın ev sahipliğinde yapılan toplantıya Hendek Kaymakamı Orhan Burhan, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, 25. Dönem Milletvekili ve 15 Temmuz Milli İrade Genel Başkanı Ali İnci, MÜSİAD 4.Dönem Başkanı Halit İnci, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Hendekli üyeler ile bir araya gelindi.
Toplantıda açılış konuşması yapan MÜSİAD Sakarya Başkanı Yaşar Coşkun, nazik davetleri için Hendek Bayraktepe Derneği Başkanı, MÜSİAD Sakarya Başkan Yardımcısı Özcan Nalbant’a ve katılım sağlayan üyelere teşekkür etti. Hendek’in konum olarak ve sanayi olarak güzel bir mevkide olduğunu ve hizmet konusunda ilerleyeceğini beyan eden Coşkun, hedefimiz sadece fabrikalar açmak tesisleri kurmaktan ibaret değil, fabrikaları kurabilen en ileri teknolojiyi bilen, takip eden ve daha da geliştirebilen insan gücünün yetiştirilmesi için de gayret göstermemiz gerekmektedir, dedi.
Hendek Kaymakamı Orhan Burhan; Türkiye'nin en büyük ve köklü STK'larından olan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği tarafından düzenlenen toplantıya davetlerinden ötürü memnuniyetini dile getiren Burhan, çalışmalarından dolayı Şube Başkanı Yaşar Coşkun ve yönetimine teşekkür ederek; MÜSİAD üyelerinin Hendek'e yatırım yapması Hendek'in büyüyen bir ilçe olmasının göstergesi olduğunu söyledi.
Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “MÜSİAD’ın bugüne kadar yürüttüğü faaliyetleri yakından takip ettim. Hayırlı ve güzel çalışmalarınız dolayısıyla takdir ediyorum. Ülkemizin geleceğine yönelik yapılacak çalışmalarda sanayicilerimizin katkılarını önemsiyoruz. Rabbim çalışmalarınızı kolaylaştırsın. Biz burada her zaman birlikte çalışmaya ve desteğe hazırız” dedi.
Toplantı sonrasında MÜSİAD Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Makamlarında Hendek Kaymakamı Orhan Burhan’ı daha sonra, Hayırlı olsun ziyareti için Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nu, Hendek Bayraktepe Derneği Başkanı, MÜSİAD Başkan Yardımcısı Özcan Nalbant’ı ve AK Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal’ı ziyaret ederek programı sonlandırdı.

Editör: Haber Merkezi