Programa MÜSİAD Sakarya Başkanı Yaşar Coşkun’un yanı sıra İkinci Dönem Başkanı Mehmet Aracı, Şube Başkan Vekili Salih Bakkaloğlu, Şube Başkan Yardımcısı Zafer Boz, Bütçe Ve Mali İşler Komisyon Başkanı Semih Gülşan, Teşkilatlanma Başkanı İsmail Filizfidanoğlu, Üye İlişkiler Komisyon Başkanı Kadir Tecelli, Eğitim Komisyon Başkanı Yusuf Gökhan Erkan, Bütçe ve Mali İşler Komisyon başkan yardımcısı Özcan Nalbant, Dış İlişkiler Komisyon Başkanı Eyüp Tuncer, Sektör Kurulu Komisyon Başkanı İsmail Koç, Dayanıklı Tüketim, Mobilya ve Orman Ürünleri Komisyon Başkanı Ramazan Çokal Yönetim Kurulu Üyeleri ve Sektör Kurulu Komisyon Başkanları katılım sağladı.

Coşkun, GİK Toplantısıyla ilgili yaptığı değerlendirmede MÜSİAD’ımızın 97. sini Gerçekleştirdiği toplantıda gıda, tarım ve hayvancılık sektöründeki sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü. MÜSİAD olarak detaylı bir rapor hazırlayıp, Bakan Yardımcısı Mehmet Daniş’ e takdim ettik. İlimiz ve ülkemiz için faydalı bir çalışmamım daha ortaya çıkmasında Sakarya MÜSİAD olarak katkımızın olması bizleri gururlandırdı.

Ayrıca programımızın ikinci gününde ise iç dinamiklerimizin güçlenmesi ve üyelerimiz ticaretlerine katkıda bulunulması için çeşitli toplantılar ve bu toplantıların yanında Başkanlar Toplantısı, Sektör Kurulu, Teşkilatlanma ve Üye İlişkileri Toplantısı gerçekleştirdik.

Editör: Haber Merkezi