Demiryol İş Sendikası konferans salonunda gerçekleşen kongrede Türk Tarım Orman-Sen Şube Başkanlığı’na Murat Yıldırım yeniden seçildi. Yıldırım yaptığı açıklamada, “Gururluyuz, çünkü kurulduğumuz günden bugüne kadar, hareketimizin merkezine aldığımız millet sevgisinden, vatan sevdasından ve hizmet aşkından bir an dahi ödün vermedik.

Kuruluş felsefemizden ayrılmadık, beslendiğimiz ana damardan sapmadık.

Türkiye Cumhuriyeti’nin temel değerlerinden, kamu görevlilerimizin haklarının korunup geliştirilmesi, daha iyiye, daha güzele ulaştırılması emelimizden asla geri adım atmadık. Her türlü kirli oyuna, baskı ve şantaja rağmen, dik duruşları ve doğru tercihleri dolayısıyla tüm üyelerimize huzurlarınızda bir kere daha teşekkür etmek istiyorum. Bizim davamız, istiklal ve istikbal davasıdır ve bu dava, ancak varlığını Türk varlığına armağan edenlerin omuzlarında yükselecek bir istikamettir” dedi.

KATILANLAR
Türk Tarım Orman Sen 27 Nolu Sakarya Şubesi 2 Olağan Genel Kurulu, gerçekleştirildi. Genel kurula Türk Tarım Orman Sen Genel Başkan Yardımcısı Sebahattin Öztürk, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ahmet Ziya Akar ve Yönetim Kurulu üyeleri, İstanbul Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkan Yardımcısı Barış Öztürk, Sakarya Ülkü Ocakları Başkanı Seyhan Sofuoğlu, KAMUSEN Kocaeli il temsilcisi Orhan Kütük, KAMUSEN'e bağlı sendikaların başkan ve yetkilileri, TÜRKAV Şube başkanı Recai Ciran, Sakarya Erzurumlular Dernek Başkanı Dursun Murat Ak ve sendika üyeleri katıldı

Editör: Haber Merkezi