Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak 31 Mart’ta milletin sandığa giderek tercihini yaptığını söyledi. Milletin tercihinin sorgulanmaması gerektiğine vurgu yapan Başkan Bayrak “ “Uzun bir süre ülkenin gündeminde seçim olmayacak. Şimdi ekonomiyi canlandırma ve çalışma zamanı. Seçilen belediye başkanlarımızla birlikte omuz omuza vererek çalışmaya başlamak durumundayız” dedi

MİLLET KARARINI VERDİ
Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak “Demokratik iradenin %83’lere varan bir katılım oranıyla millet tercihini yaptı. Seçim sonuçları kimilerine göre ayar kimilerine göre başka bir şekilde değerlendirilebilir. Bizim için milletin tercihi en doğru tercihtir. Şimdi vakit kaybetmeden ekonomik istikrar ve kalkınmaya yönelik hamleler yapmak gerekir.  4.5 yıllık seçimsiz bir dönem yaşayacağız. Kamusal dönüşümlerin tamamlanması, “Yeni Ekonomik Plan” sonrası ortaya konacak ekonomik reformların netleşmesi, üretim-yatırım-ihracat hattında yeniden biçimlenen ekonomik modellerin uygulamaya konması önceliğimiz. İstihdamı artıracak adımları hep birlikte atmak durumundayız. Özetle millet kararını verdi şimdi yerel dinamiklerin harekete geçme vakti”

BELEDİYE BAŞKANLARINA ÇAĞRI
Her fırsatta ifade ettiğimiz gibi ‘Derdimiz vatan, derdimiz millet”. Sakarya’da yeniden seçilen veya ilk kez göreve gelen belediye başkanlarımıza yeni dönemin hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Şehrin yeniden inşasında, yapılacak her yatırımda müteahhitler olarak üzerimize düşen her göreve hazırız. İstihdamın artırılması, yatırımların hızlanması için belediye başkanlarımızın üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getireceğine inancımız tam. Vakit kaybetmeden çalışmaya başlamamız gerekiyor. Müteahhitler olarak belediye başkanlarımızın bürokrasiyi engel olarak değil işlerin hızlanması için kullanmalarını bekliyoruz.

SEÇİMSİZ BİR DÖNEME GİRDİK
Başkan Bayrak açıklamasının son bölümünde ülke gündeminde 4.5 yıl seçim olmayacağına vurgu yaparak “Kesintisiz çalışmak için çok iyi bir döneme giriyoruz. Millet iradesini ortaya koyarak Cumhur İttifakı’na ülke genelinde desteğini verdi. Demokrasinin gereğini yerine getiren halkımızın beklentilerinin doğru analiz edilmesi ve vakit kaybetmeden atılımların yapılması gerekiyor. Biz Sakarya’da göreve gelen belediye başkanlarımız ile her zaman olduğu gibi omuz omuza, kol kola çalışmaya dün olduğu gibi bugün de hazırız. Seçimsiz geçirilecek 4.5 yılın bereketli geçmesi için vakit kaybetmeden çalışmaya başlamak lazım. Yerel seçimlerin ülkemize, milletimize hayırlar getirsin.”

Editör: Haber Merkezi