Muhtarlar çetin bir kış yaşadıklarını ifade ederek, yoğun kar yağışına rağmen ilçede herhangi bir sıkıntı yaşamadıklarını belirttiler. Başta Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk olmak üzere, Karla mücadele ekiplerine, SASKİ ve SEDAŞ yetkililerine gece gündüz özverili çalıştıkları, arızalara anında müdahale ederek hayatı kolaylaştırdıkları için teşekkür ettiler.Yıllardır Ferizli’nin hayali olan ve bugün yarın diyerek ertelenen Aşağı Sakarya Sulama Projesinin hayata geçeceğinden dolayı mutlu olduklarını söylediler. Projeyi Ferizli’ye kazandırmak için yoğun çaba harcayan, Ak Parti Sakarya Milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün, Prof. Dr. Mustafaİsen, Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk başta olmak üzere tüm milletvekillerine, DSİ Bölge Müdürlüğü’ne, STK’lara, Ziraat odasına ve emeği geçen bürokratlara teşekkür ettiler.

Muhtarların talep ve isteklerinin ardından Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk değerlendirmelerde bulundu. Önümüzde kireferandum sürecine dikkat çeken Başkan Soğuk, “Birbirimize kırmadan incitmeden, bütün fikirlerin hoş karşılandığı bir referandum süreci olmasını diliyorum. Cumhurbaşkanlığı sistemi ülkemizin ve ilçemizin daha hızlı kalkınmasına neden olacak, hizmetlerin hızlı ve etkin bir şekilde yapılmasını sağlayacaktır. Daha güçlü bir Türkiye için tüm halkımızı, Cumhurbaşkanlığı sistemine evet demeye davet ediyoruz. İnşallah ülkemiz için hayırlara vesile olur” dedi.

Başkan Soğuk, “Soğuk, yoğun kar yağışına rağmen gece gündüz gayretli ve özverili çalışan ekiplerimize, SASKİ ve SEDAŞ yetkililerine, ilçemizde hiçbir eksiklik yaşatmadıkları için teşekkür ederiz. Artık doğal kaynağımız olan Sakarya Nehrimizi verimli topraklarımızla buluşturuyoruz. Aşağı Sakarya Sulama Projemizin 20 bin dönümlük ilk kısmının ihalesi DSİ tarafından yapıldı. Bu önemli projede büyük paya sahip olan Değerli Ak Parti Sakarya Milletvekillerimiz Ayhan Sefer Üstün, Prof. Dr. Mustafaİsenbaşta olmak üzere tüm milletvekillerimize, DSİ Bölge Müdürlüğü’ne, Siz değerli muhtarlarımıza, STK’lara, Ziraat odasına ve emeği geçen bürokratlara gayretlerinden dolayı teşekkür ederiz. İlçemize hayırlı olsun. Yeni hastanemizde de inşallah sona gelindi. Önümüzdeki aylarda temelinin atılması için gayret ediyoruz. İlçemiz de yaşam kalitesini arttıracak projeler üretiyoruz. Soğuk, Halkımızın bizden hizmet beklentisini göreve geldiğimiz ilk günden itibaren yerine getirdik, getirmeye de devam edeceğiz”, diyerek sözlerini tamamladı.

Şubat Ayı Muhtarlar Toplantısı, geçtiğimiz günlerde Ağacık Mahalle Muhtarı Ahmet Sığırtmaç’ın geçirdiği kalp krizi sonucu ani vefat etmesi nedeniyle buruk geçti.

Editör: Haber Merkezi