Berberler Odası Başkan Adayı Muharrem Gürkan; “Daha iyisini yapmak, sizlerin ekmeğini büyütmek, işini çoğaltmak, gelirini yükseltmek için geliyoruz. Dükkanlarımızın dedikodu merkezi olmadığını ispatlamak için geliyoruz.” dedi

SESOB’a bağlı Sakarya Berberler Odası Başkan Adayı Muharrem Gürkan, oda üyelerine ve basın mensuplarına kahvaltılı basın açıklaması düzenledi. Elegante Kafe’de düzenlenen programda neden aday olduğunu ve yapacağı faaliyetleri anlatan Gürkan, kalfa ve çırakların daha değerli olduklarını göstermek için yönetim kadrosu ile geldiklerini belirtti.

KİŞİSEL HATA
Odanın kişisel hataları olduğuna dikkat çeken Muharrem Gürkan, “Odamızın kişisel hatalar ile gündeme gelmesi bizleri oldukça üzmüştür. Bu gidişata son vermek, kurumsal yapımı güçlendirmek için çözüm odaklı bir proje üreterek oda yönetimine talip olduk. Biz yönetim olarak daha iyisini yapmak sizlerin ekmeğini büyütmek işini çoğaltmak gelirini yükseltmek için geliyoruz. Dükkanlarımızın dedikodu merkezi olmadığını ispatlamak için geliyoruz” dedi.

MODAYA YÖN VERECEK
Modaya yön verecek yenilikler getireceklerini belirten Gürkan, “Kalfa ve çıraklarımızın daha değerli olduklarını göstermek için geliyoruz. Modaya yön veren mesleğimizi çağın gerektiğine kavuşturmak için geliyoruz. Eleştirdik ders alınmadı. Eksik işleri duymayan kalmadı. Yöneticiliği tartışan bir ismin odamız üyelerine hizmet götüreceğine biz inanmıyoruz. Proje yok, hizmet yok, herkesi vicdanın sesine kulak vermeye davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

“10 KİŞİ İSTİFA ETTİ”
Odanın iyi yönetilmediği vurgusunda bulunan Gürkan, “Bizim kimse ile işimiz yok kişilerle işimiz yok. Biz sektörümüze değer katmak ekmeğimizi büyütmek için aday olduk. Mesleğin sorunlarını sıkıntılarını çok daha iyi biliyoruz. İletilecek yerlerin hepsine daha iyi anlatacağımızı düşünüyorum. Sizleri daha değerli kılmak sizleri toplumun önünde birer meslek erbabı olduğumuzu ispatlamak için bu yola çıktık. Odamızın iyi yönetilmediğini nereden mi biliyoruz? Şu anki mevcut başkanın yönetiminde başkan vekili dahil 10 kişi istifa etti. Bu arkadaşlar yapılan yanlış işleri gördü. Bu arkadaşlar yanlışların içinde olmak istemediler ve ayrıldılar. Değerli dostlar bizim yönetim anlayışımızda kardeşlik var uzlaşmak var. Birlik ve beraberlik var. Biz içinizden çıktık, genç, dinamik ve tecrübeli bir ekibiz. Muhasebe hizmetini iş yerlerine getirmek istiyoruz. Tarifeleri ücretsiz vereceğiz. Mesleğimizin gelişimi için sektöre yön veren eğitmenler ile çalışıp hak ettiğimiz değere hizmet getireceğiz” şeklinde konuştu. Şevval GEÇİN

Editör: Haber Merkezi