Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu,  Terminal-Çarşı Hattı Dolmuş esnafı ile bir araya geldi. AKOM’da gerçekleştirilen buluşmada Sakarya Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Ali Bektaş, Terminal- Çarşı Hattı Başkanı Kadem Kulak, Terminal Şube Müdürü Abdurrahman Yıldız ve hat dolmuşu şoförleri yer aldı.

TEŞEKKÜR EDERİZ
Terminal-Çarşı Hattı Başkanı Kadem Kulak, “Hat esnafı olarak büyük bir problemimizi çözen şehrimizin ağabeyi Zeki Toçoğlu’na oda başkanımız ile birlikte bir teşekkür ziyaretinde bulunmak istedik. 40 aracımızı kötü hava şartlarından ve yersizlikten kurtararak terminalde kapalı garaj imkanı sağladı. Araçlarımızın ömrünü uzatan ve bir yer edinmemizi sağlayan Başkan Toçoğlu’na teşekkürlerimizi sunuyoruz” derken; Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Ali Bektaş, “Başkan Toçoğlu, her zaman minibüsçü esnafının yanında oldu. Toçoğlu’na şehrimiz ve odamız adına verdiği destekten dolayı teşekkürler ederiz” dedi.

BİRLİKTELİK VURGUSU
Esnaflar nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür eden ve birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan Başkan Toçoğlu, “Biz; esnaflarımızla birlikte hareket etmekten, istişare kültürüyle en iyi çalışmayı gerçekleştirmekten büyük memnuniyet duyuyoruz. Çok şükür iyi bir iletişime sahibiz. Esnaflarımızla birlikte ortak çalışmalar hayata geçirdik. İnşallah şehrimize değer katan bu uyumumuz her zaman devam edecektir” dedi.

TALEP ÇÖZÜME KAVUŞTU
Esnafın garaj talebine kayıtsız kalmadıklarını sözlerine ekleyen Başkan Toçoğlu, “Terminal-Çarşı Hattı Dolmuş Esnafımız kısa bir süre önce bizden bir garaj talebinde bulunmuştu. Bizde kendilerine otobüs terminalimizde bir yer ayarladık. Böylelikle taleplerini de çözüme kavuşturmuş olduk. İnşallah esnaflarımız çalışmalarını daha iyi şartlarda sürdürecek, hemşehrilerimize en iyi hizmeti sunacaklardır” dedi.

Editör: Haber Merkezi