Sakarya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Arifiye, Ferizli ve Adapazarı'nda toplam 4 arsayı satışa çıkardı.

16 METREKAREYE 16 BİN LİRA
İl Müdürlüğünün internet sitesinde yayınlanan ihale ilanına göre Arifiye Fatih Mahallesinde bulunan iki arsa satılacak.
Arsalardan biri sadece 16,16 metrekare alana sahip olmakla birlikte imar planlarında konut alanında kalıyor. Taşınmazla ilgili tevhid şartı da bulunuyor. Arsanın tahmini satış bedeli ise 16 bin 160 lira olarak belirlendi.
Arifiye Fatih Mahallesindeki diğer arsa ise 170,66 metrekare alana sahip. İmar planlarına göre konut alanında bulunan taşınmazla ilgili ayrıca imar yoluna terk bulunuyor. Bu arsanın tahmini satış bedeli ise 611 bin 590 lira olarak belirlendi.

FERİZLİ SEYİFLER
Milli Emlak'ın satışı arsalardan bir diğeri de Ferizli'ye bağlı Seyifler Mahallesinde bulunuyor. 328,69 metrekarelik arsa çevre düzeni planında köy yerleşik alanında kalıyor. Bu arsanın tahmini satış bedeli ise 82 bin 172 lira...

KONUT YAPMAYA MÜSAİT
Milli Emlak Müdürlüğü'nde Adapazarı'nda satılacak olan arsa, şehir merkezindeki Akıncılar Mahallesinde bulunuyor. Mahalleyle aynı isimdeki Akıncılar Sokak üzerindeki arsa 860,39 metrekare yüzölçümüne sahip.
İmar planlarında konut alanında kalan ve imar yoluna terki bulunan arsa için istenen tahmini satış bedeli ise 2 milyon 152 bin 900 lira...

İHALE 31 MAYISTA
Söz konusu arsaların satış ihalesi açık teklif usulü ile yapılacak. İhaleler 31 Mayıs Salı saat 10.00'da Resmi Daireler Kampüsündeki Milli Emlak Müdürlüğünde başlayacak.
4 arsanın satışı ayrı ayrı yapılacak.
İhalede satış bedellerinin yükselmesi ön görülüyor.

Editör: Haber Merkezi