Atabek’i, TKGD Başkanı Hülya Lüleci ve yönetim kurulu üyeleri ağırladı. Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek derneğin çalışmaları hakkında Başkan Lüleci’den bilgi aldı. Başkan Lüleci “Eğitimli kadın eşittir eğitimli toplum” sloganı ile yola çıktıklarını belirterek, dernek faaliyetlerini aktardı. Lüleci bundan böyle kadın istihdamına yönelik çalışmalara ağırlık vereceklerini de sözlerine ekledi.

DESTEK SÖZÜ
Atabek, derneğe gereken her türlü desteği vereceğini söylerken, kadının hukuksal boyutta devletin sesi olma ve toplumun bilinçlendirilmesi adına STK’ların toplumda çok önemli yeri olduğunu ifade etti. Üniversite yıllarında tezini kadın sorunları üzere yaptığını hatırlatan Atabek, TKGD’nin bu doğrultudaki çalışmalarını değerli bulduğunu, derneğin ismini de çok beğendiğini ifade etti.

LÜLECİ’DEN TEŞEKKÜR
Başkan Lüleci; “Kadınların siyaseten önemli noktalarda olması adına Sayın Atabek bizi gururlandırıyor, bu ziyaretiniz de bize ivme kazandırarak moral motivasyon kaynağı oldu, kendimize olan güvenimiz daha da pekişti, desteğiniz ile kadınlara dokunmakta TKGD’yi daha da cesaretlendirdiniz. Bu bağlamda ziyaretiniz çok kıymetli, TKGD ve dokunduğumuz, dokunmayı hedeflediğimiz tüm kadınlar adına teşekkür ediyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi