AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününün üçüncü yıl dönümünde yazılı bir mesaj yayınladı. Tever, “15 Temmuz gecesi ülkemizin birliğine, devletimizin bütünlüğüne kastetme cüreti göstererek, bu milletin evlatlarına; tankı, topu, tüfeği ile kurşun sıkacak kadar aşağılar aşağısı FETÖ terör örgütünün yaşattıklarını hep birlikte milletçe gördük ve müşahede ettik. Tıpkı Sakarya’da olduğu gibi aziz vatanımızın dört bir yanında vatandaşlarımız darbecilere karşı direndi.

Vatanımız olan Anadolu topraklarını kimseye yar etmeyeceğimizi milletimiz tüm dünyaya adeta haykırmış ve bir daha böylesi bir girişime tenezzül edeceklere neler yapabileceğimizi göstermiştir. Üçüncüsünü yâd edeceğimiz bugünde her yıl olduğu gibi yine 15 Temmuz Şehitlerimizi Anma Günü'nde kendilerini Sakarya Demokrasi Meydanımızda hassaten yâd edecek, aziz hatıralarını gelecek nesillere aktaracağız.
Bu anlamlı ve özel güne tüm Sakaryalı hemşerilerimi davet ediyorum. Devletimizin bağımsızlığı ve bütünlüğü için hayatlarını feda eden aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, kahraman gazilerimizi minnet, saygı ve duayla anıyorum" ifadelerinde bulundu.

Editör: Haber Merkezi