Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Unkapanı Meydanı ve bölgede devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Fen İşleri Dairesi Başkanı Yiğit Turan’dan meydanda gelinen son noktaya ilişkin bilgiler alan Başkan Yüce, daha sonra Çeşme Meydanı’nda gerçekleştirilen kaldırım çalışmalarını kontrol etti, bölge esnafına da hayırlı işler temennisinde bulundu. Başkan Yüce, Çeşme Meydanı bölgesinin de yenilenen kaldırımlarıyla daha şık bir görünüme kavuşacağını ifade ederek, esnaflara gösterdikleri sabır için teşekkür etti.

----

TEMELİ ATILACAK
Seçim öncesi paylaştıkları projelerden birini daha hayata geçireceklerini ifade eden Başkan Ekrem Yüce, “Bin 500 metrekare alan üzerinde hayata geçireceğimiz yeni meydan ve yer altı şadırvanı projesinin temelini inşallah en kısa sürede atacağız. Fen İşleri Dairesi Başkanlığımız tarafından bölgede yoğun bir çalışma söz konusu. Hem Unkapanı Meydanı hem de Çeşme Meydanı’nda başlattığımız dönüşüm inşallah bölgeye bereketiyle gelecek. Rabbim hayırlı eylesin. Tüm ekip arkadaşlarıma çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.

----

ŞEHRE HEDİYE
Başkan Ekrem Yüce, meydanların şehirler için çok önemli bir yere sahip olduğunu ifade ederek, “Şehirleri mekandan bağımsız düşünemeyiz. Mekanları inşa ederken ise medeniyet tasavvurumuzun değerlerinden ayrılmak gibi bir düşünceye sahip olamayız. Çünkü inşa ettiğimiz her mekan her yapı kendi değerler sistemiyle birlikte gelir. Unkapanı Meydanını da bu düşüncemizin bir ürünü olarak inşallah en kısa sürede şehrimize hediye edeceğiz. Vatandaşlarımızın rahatça bir arada olabileceği, ağaçların gölgesinde dinlenebileceği ve nice anılar biriktireceği Unkapanı Meydanı ile şehir merkezimiz nefes alacak. Hayırlı olsun” dedi.

Editör: Haber Merkezi