Duble yolun hizmete girmesinden sonra Sakarya’nın Pamukova ilçesine bağlı Mekece Mahallesinde sorun haline gelen yan yol problemini çözmek için Karayolları Bursa 14’üncü Bölge Müdürü Mehmet Yazıcıoğlu, İnşaat Mühendisi Gökhan  Köroğlu  ve  Karayolları heyeti, Mekece Mahallesi’nde AK  Parti İlçe Başkanı Fatih Akın ile incelemelerde bulundu.

YAN YOL YAPIM ÇALIŞMALARI
Bölge Müdürü Yazıcıoğlu ve Karayolları heyeti, Mekece Mahallesinin Pamukova tarafından girişte bulunan köprüden trafik ışıklarına kadar ve Mekece Mahallesinde trafik ışıklarından Osmaneli istikametinde bulunan üst geçide kadar olan bölgede istimlak çalışmalarının tamamlandığını ve en kısa sürede yan yol yapım çalışmalarının başlayacağını ifade etti.

MAĞDURİYET GİDERİLECEK
AK Parti İlçe Başkanı Fatih Akın, duble yolun faaliyete girmesi ile Mekece Mahallesine Pamukova girişinden köprüden trafik ışıklarına kadar, duble yol kenarında oturan vatandaşların mağduriyet yaşadıklarını bazen ters istikamet den gitmek zorunda kaldıklarından tehlike arz ettiğini, aynı problemin trafik ışıklarından Osmaneli istikametine  araç üst geçidine kadar olan bölgede de olduğunu söyledi. Akın, “ Karayolları 14. Bölge Müdürü Mehmet Yazıcıoğlu ve Karayolları heyeti ile bölgede inceleme yaptık, kısa zaman içinde bahsettiğimiz bölgede yan yol çalışmaları başlayıp vatandaşlarımızın mağduriyeti giderilecek” dedi.

Editör: Haber Merkezi