Hendek Ticaret Merkezi Kapalı Pazaryerinde düzenlenen Hendek Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kuruluna Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Sakarya Esnaf Odaları (SESOB) Başkanı Hasan Alişan, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Oda Başkanları, STK Temsilcileri ile Hendek Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Üyeleri katıldı.

GÜNDEM OKUNDU
Hendek Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurulunun Divan Başkanlığını 25. Sakarya Bölge Birliği Başkanı Ali Yılmaz, Kâtip Üyeliklerini ise Cemil Varlıca ile Hasan Ayar yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından yapılan genel kurulun açık oylama mı kapalı oylama mı yapılması esnaflara soruldu, esnafların çoğunluğu oylamanın açık yapılmasını talep ederek gündem maddelerinin okunması ve oylanmasının ardından seçimlere geçildi.

GÜVEN TAZELEDİ
Kooperatif ortaklarının çoğunluğunun talebi ile gerçekleştirilen açık oylama sonucunda mevcut Başkan Mehmet Yaşar Demirel güven tazeleyerek Hendek Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı oldu.
Seçim sonu Başkan olan Mehmet Yaşar Demirel yaptığı teşekkür konuşmasında “Sevgili ortaklarım. Dün neysek, bugünde aynıyız. Biz tek bir milliyetçilik biliyoruz. Arkamda duran Türk Bayrağının sınırlarının olduğu misaki milliyetçiliği dışında hiçbir milliyetçiliği bilmem. Ben sizlerle var oldum. Siz bana bu yetkiyi verdikçe her türlü göreve devam edeceğim. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun” dedi.
Demirel daha sonra tebrikleri kabul etti.

YÖNETİM KURULU
Mehmet Yaşar Demirel başkanlığında oluşan yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Mustafa Turnacı, Kenan Coşkun, Mehmet Dere, İbrahim Özbek. Yönetim Kurulu (Yedek): Feridun Sezgin, Adil Yılmaz, Özkan Sali, Serkan İpekçi, Rasim Birinci.
Denetim Kurulu: Ersin Şahin, Huri Hacıoğlu. Denetim Kurulu (Yedek): Tahsin Kulaber, Haluk Demirel.
Bölge Birliği Temsilcileri; Mehmet Yaşar Demirel, Mustafa Turnacı, Adnan Çelen.
Bölge Birliği Temsilcileri (Yedek): İsmail Ocak, Tanju Ayar, Yılmaz Özerik.

Editör: Haber Merkezi