Milli Birlik ve Düşünce Derneği (MBD) Sakarya Teşkilatı, sömestr tatilini daha verimli geçirmek amacıyla kamp düzenledi. MBD İl Teşkilatı, üniversite öğrenci evlerinde 4’erli gruplar halinde kalmaya başlayan lise öğrencileri, başlarındaki sorumluların koordinesinde matematik, Türkçe, coğrafya ve tarih derslerinin yanında günlük kitap okuma alışkanlığı kazanmak içinde de Türk ve Dünya klasiklerinden belirlenen kitaplar okuyor. 2016-2017 eğitim-öğretim yılının 2. yarısına iyi bir başlangıç yapmak isteyen gençler yoğun bir programla çalışmalarını sürdürüyor.

EKSİKLER TAMAMLANIYOR
Velilerinin yoğun talep gösterdiği kampla ilgili açıklama yapan MBD Adapazarı İlçe Başkanı Ömer Özcan, “Öğrencilerimiz çok verimli bir kamp dönemi geçiriyor. Derslerinde eksik oldukları noktaları tamamlıyor ve aynı zamanda da kitap okuyor. YGS hazırlık öğrencilerimiz için ayrı bir ev oluşturduk. Onlar da üniversiteli kardeşlerimizin yardımıyla sınavlarına kadar konularını bitirmek istiyor. Çözdükleri deneme sınavlarıyla gerçek sınavın provalarını yapıyorlar. Bizler de ilçe yönetimi olarak her gün evlerimizi denetliyoruz, neler yapıldığı hakkında ev sorumlularımızdan bilgi alıyoruz. Bizlere evlatlarını emanet eden ebeveynlerin gönlü rahat olsun. Vatanına, devletine, milletine bağlı Müslüman Türk gençliğini devletine milletine hizmet etme şerefinin şuuruna erdirmek ve onları devlet millet düşmanı yapılardan uzak tutmak için her türlü fedakarlığı yapacağız” dedi.

“TALEBİ KARŞILAYAMADIK”
Kampa katılımın çok yoğun olduğunu belirten Başkan: “ Öğrencilerimiz de velileri de çok yoğun ilgi ve talep gösterdi. Allah hepsinden razı olsun. Lakin biz bu yoğun talebin tamamını karşılayamadık. İnşallah ilerde yapacağımız kamplarda talebin tamamını eksiksiz bir şekilde karşılamaya çalışacağız. Bu kampları organize ederken bizlere yardımlarını esirgemeyen başta Adapazarı Belediye Başkanımız Sayın Süleyman Dişli’ye, Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Sayın Erol Aydın’a, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sayın Özkan Gümülcineli’ye ve tatili değerlendirip memleketlerine gitmek yerine kendilerini liseli kardeşlerine adayan üniversiteli kardeşlerimize çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi