Kahramanmaraş’ın Keş Dağında 25 Mart 2009’da helikopterinin düşürülmesiyle şehit olan Muhsin Yazıcıoğlu için Serdivan Sapak Camiinde mevlid okutuldu. Milli Birlik ve Düşünce Derneği Genel Merkezi tarafından gerçekleştirilen mevlit etkinliğe çok sayıda kişi katıldı.
Mevlit sonrasında basın açıklaması yapan MBD Genel Başkanı Erdem Ercan, “Vefatından 10 yıl geçmesine rağmen bildiğiniz gibi ortada kaza süsü verilmiş olan suikastin üzerindeki sis perdesi tam anlamı ile henüz kaldırılmamış bir naaşımız , derin yaramız ve büyük acımız vardır.Bundan tam 104 yıl önce şehadet şerbeti içmiş Çanakkale Şehitleri ve yine bir Mart ayında 25 Mart 2009’da hain bir suikast sonucu hayatını kaybeden Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberinde hayatını kaybeden yol arkadaşlarımız için Mevlidi Şerif okuttuk. Muhsin Yazıcıoğlu Türk İslam Dünyasının şerefli bir yiğidi, tam bir Osmanlı evladı ve tam bir Alperendi. O bu ülkenin bir değeri, bir sigortası ve neferiydi. Milli ve manevi değerlerine bağlı, Anadolu insanının duygu ve düşüncelerini mecliste temsil eden, onunda dediği gibi ‘Toprağı saksıda, Köylüyü sinemada ve çileyi de edebiyat kitaplarından okumamış’ bizzat içinden gelmiş bir liderdi.Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu Büyük Türk Milletinin bekası adına dava arkadaşları ile birlikte yıllarca canhıraş mücadele vermiş, bedel ödemiş ve hiçbir zaman hayıflanmamış sembol şahsiyetlerden birisidir ve ne yazıktır ki Şehid edildikten sonra kıymeti daha fazla anlam ifade etmiştir.
Herkesin bilmesini İsteriz ki; İnsanlar ölümlüdür ancak bazı fikir ve kişilikler ölümsüzdür. Son nefesimize ve son damla kanımızı kadar O büyük liderin gösterdiği yoldan asla ayrılmayarak İ'lây-ı Kelimetullah ve nizamı alem davasının izinde olacağız. 10 yıldır yetim kalmış bu gençlerin derdi yeni Muhsin başkanlar yetiştirebilme ve Büyük Türkiye inşasında ölçü gözetmeksizin pir pay sahibi olabilme arzusudur. Davamıza sahip çıkacağız. Davamızın Ardında bir saniye bile tereddüt etmeden duracağız. Davamızın her türlü bedelini ödemeye gülerek koşacağız. Rabbim birliğimizi dirliğimizi daim kılsın" ifadeleri kullanıldı.

Editör: Haber Merkezi