İsim levhaları genellikle kuruluşlar tarafından ofis alanlarının, masaların veya bölmelerin kişiyi tanımlamak için kullanılır. Genellikle özel plastik, alüminyum, paslanmaz çelik, ahşap ve bazen bronz veya çok katmanlı akrilik plakalar gibi malzemelerden yapılırlar. Tipik isim levhaları normalde kişinin adını ve iş unvanını gösteren bir veya iki satırlık metin içerir.

Çalışanların masa isimliği daha standart ve tek tip bir görünüme sahipken, müşterilere yaratıcı yönlerini keşfetmeye ve ofisiniz veya işinizi keyifli hale getiren meslektaşlarınız için kişiselleştirilmiş isim levhaları almaya teşvik ediyoruz.

Kuruluşa Değerlerini Sergileyin

Masa isimliği, çalışanınızın değerini kuruluşunuza sergilemek için size inanılmaz bir fırsat sunar. İnsanların isimlerine ve pozisyonlarına verdikleri önemi fark etmeyebilirsiniz. Kişiselleştirilmiş isim plakaları, üzerinde görünür şekilde yazılı olan çalışanın adını ve unvanını içerir. Bu, böyle bir çalışanın kuruluş için ne kadar önemli olduğunu gösterir.

Uzun yıllarını bir şirkete adamış bir personel, onunla birlikte gelen tüm takdiri besleyecektir. Bunu özel olarak kişiselleştirilmiş bir isim plakasında yansıtmak, çalışana şirketin kendini işine adama ve bağlılığını ne kadar takdir ettiğini göstermenin harika bir yolu olacaktır. Bu onları cesaretlendirecek ve çabalarını olumlu yönde motive edecektir. Nadir hediyeler en çok takdir edilenlerdir. Hediye olarak, kişiselleştirilmiş isim levhaları, harika bir performansa olan takdirinizi ifade etmenin güçlü bir yolu olacaktır. Bunu resmi bir şekilde yapmaya gerek yok. Aslında, çalışanınızın takma adının kazındığı güzel bir isim plakasına sahip olabilirsiniz. Masa isimliği birçok farklı tasarım ve malzemeden yapılmaktadır. Bunlardan bazıları şu şekildedir;

Lazer Kristal Masa İsimliği

Lazer kristal masa isimliği; 7cmx10cm boyutundadır ve kabartmalı ve siyah füme yazılıdır. Sade bir tasarım sevenler bu modeli kullanabilir.

Gümüş Kalem Aksesuarlı Kristal Masa İsimliği

Gümüş kalem aksesuarlı kristal masa isimliği, 8cmx23cm boyutundadır. Bu isimliğin ayakları bulunmaktadır ve ayaklar metaldir. Ayrıca bir adet gümüş kalemi bulunmaktadır. Sıklıkla kalem kullanan kişiler için ideal bir üründür.

Kristal Masa İsimliği Notluk

Kristal masa isimliği notluk; 12cmx24cm boyutlarındadır ve mavi kristalden üretilmiştir. Bu ürün içerisinde notluk bulunmaktadır.

Aslan Figürlü Masa İsimliği

Aslan figürlü masa isimliği; 12cmx28cm boyutundadır. Bu isimlik aslan figürlü, iki adet kalem ve saat bulunmaktadır. Hem tasarım açısından hem de işlevsel bakımından ideal bir üründür.

Kristal plaket ve masa isimliği için daha fazla ürün, çeşit ve fiyat bilgisine  https://www.istanbulplaket.com  adresinden ulaşabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi