Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliğimizin 2020-2021 iş yılı Olağan Genel Kurulu, Giresun’da bulunan Fiskobirlik Eğitim ve Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi. Mevcut birlik yönetim kurulunun tek liste olarak girdiği seçim sonucunda, kullanılan 115 oydan 1 tanesi boş çıktı. Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, geçerli oyların 113’ünü alarak güven tazeledi.

SÖZ VERDİ
Genel Kurul sonrasında açıklama yapan Başkan Lütfi Bayraktar; “Her zaman söylediğim gibi Türkiye’nin en demokratik kurumları arasında yer alan Birliğimiz ve delegasyonumuz, seçim talebi ve sonucuyla örnek bir tavır ve duruş sergiledi. Hepsine tek tek ayrıca teşekkür ediyor, ortaya koymuş oldukları iradeye mazhar olmak için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdüreceğimizin sözünü veriyorum.

“YORULMADAN ÇALIŞMA ZAMANI”
Son olarak Fiskobirlik’i gerçekten seven, sahip çıkarak fındığını teslim eden ve kooperatiflerimizde ortaklarımız tarafından seçilerek genel kurulumuza teşrif eden delegasyonumuz, son dönemde gerek şahsım, gerek yönetim kurulumuz ve çalışma arkadaşlarımız üzerinden düzenlenen organize algı oyunları ve karalama kampanyalarıyla Fiskobirlik’i sözüm ona kendilerince dizayn etmeye çalışanlara en güzel cevabı sandıkta verdiler. Şimdi zaman, hep birlikte daha güçlü bir Fiskobirlik için yılmadan yorulmadan çalışma zamanıdır.” dedi.

Editör: Haber Merkezi