Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, AK Parti İlçe Başkanı Dursun Ali Dal ve Meclis Üyesi İsmail Durmaz, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık’ı makamında ziyaret etti. Ferizli heyeti Prof. Dr. Sarıbıyık’a yeni görevinde hayırlı olsun dileğinde bulunuldu.

HALKA VERİLEN SÖZ
Belediye Başkanı Soğuk; “Yıllardır ilçemizin eksiklerini tamamlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Tarımda, sanayide dev projeler yaptık. Halkımıza, ilçemizi her anlamda kalkındırmanın sözünü verdik. Doğalgaz, altyapı, hastane, OSB’ler, sulama projeleri yanında vaatlerimiz arasında bir de fakülte sözümüz vardı. Uzun zamandır ilçemize ulaştırma ve lojistik fakültesi kazandırma yönünde çalışıyorduk.”

ÖNEMLİ BİR FAKÜLTE
Başkan Soğuk, “Ferizli Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi, TBMM tarafından onaylandı. Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi önemli bir fakültedir. Biz de sizin desteğinizle bu fakülteyi ilçemize bir an önce kazandırmak istiyoruz” dedi.

SARIBIYIK’TAN ÖVGÜ
SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık ise; “Sakarya ili ve ilçelerimizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ferizli’de kurulması planlanan lojistik fakültemiz için de çalışmalara başlayacağız. En kısa zamanda Ferizli’ye lojistik fakültesini kazandıracağız. Yeni kurulan OSB’ler ile Ferizli lojistik fakültesi için biçilmiş kaftandır.”

MYO İYİLEŞTİRİLECEK
Rektör Sarıbıyık konuşmasının devamında; “Ferizli Meslek Yüksekokulu’nda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yüksekokulumuzu da daha iyi hale getireceğiz. Sizlerle birlikte Sakarya’ya katkı sağlayacak, değer katacak işbirliği içinde bulunacağız” ifadelerine yer verdi. Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Rektör Sarıbıyık, Başkan Soğuk ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi