Sapanca Meslek Yüksekokulu (MYO) Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü öğrencileri bu yıl 4’ncüsü düzenlenecek ödüllü ‘Benim Gözümden Sapanca’ konulu fotoğraf yarışması kapsamında Sapanca Anadolu Lisesi ve Şehit Albay Güner Ekici Anadolu Lisesi öğrencilerini ve Anadolu Lisesi Görsel Sanat Öğretmeni Bayram Savaş Aydoğdu’yu kampüste ağırladı.
Sapanca Meslek Yüksekokulu’nda ağırlanan lise öğrencilerine ilk önce sınıf ortamında fotoğraf Hocaları Cihat Çavdar ve Servet Sezgin tarafından pratik fotoğraf bilgileri verildi. Sonrasında kampüs alanında lise öğrencileriyle doğru ve güzel fotoğraf nasıl çekilir uygulamalı olarak gösterildi.

LİSELİ GÖZÜNDEN SAPANCA
Dördüncüsü düzenlenecek olan ‘Benim Gözümden Sapanca’ konulu fotoğraf yarışmasında bu yıl ilk defa Lise Kategorisi eklendi. Fotoğraf yarışması ile gündelik hayatta kullanımı hızla artan fotoğrafın önemi, gerekliliği ve fotoğrafın şehir, kültür ve insan hayatındaki yeri liseli öğrencilerin gözünden Sapanca’nın doğal, kültürel, yapısal özelliklerinin fotoğraf yoluyla belgelenerek gelecek nesillere aktarılması amaçlanmaktadır.

25 NİSAN SON KATILIM
Sapanca Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Mehmet Özen, lise öğrencilerine yaptığı konuşmada istedikleri zaman okulu ziyaret edebileceklerini, her zaman yardıma hazır olduklarını, almış oldukları fotoğraf eğitimiyle çok güzel fotoğraflar çekeceklerine inandığını vurgulayarak yarışmada son katılım tarihinin 25 Nisan olduğunu, sergi ve ödül töreninin 8 Mayıs da kampüs alanında yapılacağını, yarışmada kazananlara fotoğraf makinası, saat gibi çeşitli ödüllerin dağıtılacağı müjdesini verdi.

DETAYLAR SOSYAL MEDYADA
Yarışma ile ilgili detaylara; Sapanca Meslek Yüksekokulu facebook sayfasından, ‘Benim gözümde sapanca 2018’ instagram hesabından, ‘Benim Gözümde Sapanca Geleneksel Fotoğraf Yarışması’ facebook hesabından ulaşılabilir.

Editör: Haber Merkezi