7 OYUNCUMUZ GİTTİ
Sakaryaspor’da devre arasından bu yana, genç defans oyuncumuz Burak Bekaroğlu, kendi isteğiyle takımdan ayrılıp Boluspor ile anlaşırken, Sakaryaspor bu transferden tek kuruş para almadı. Sadece Boluspordan yapacağı transferde yüzde 40 pay alacak. Ayrıca orta saha oyuncularımız Tevfik Köse, Umut Sözen, Mertcan Bayraktar, Murat Bildirici ve Günay Şakar ile birlikte sol bekimiz Recep Yılmaz da Bodrum Belediyesi Bodrumspor ile anlaştı.

KEÇİÖREN 4 TAKVİYE YAPTI
Sakaryasporda kaleciler ile birlikte kala kala sadece 21 oyuncu kaldı ki 4 kalecimiz düştüğünde sadece 17 kişilik bir kadro ile bu maça çıkmış olacağız. Keçiörengücüspor ise, Karagümrükspor’dan eski futbolcumuz Burak Göksel ile birlikte Çatalcaspor’dan kaleci Okan Karabulut’u, Afyonspor’dan santrafor Abdülkadir Kuzey’i ve Şanlıurfaspor’dan stoper Selim Kayracı’yı takıma dahil etti. İskelet kadrosunu da korudu.

SAKARYASPOR MUHTEMEL KADROSU
Oğuz Çalışkan, Ferit Erişçi, Canberk Özdemir, Ümit Yasin Arslan, Berkay Can Değirmenci, Oğuz Kocabal, Dilaver Güçlü, Ferhat Yazgan, Berk İsmail Ünsal, Serkan Odabaşoğlu, Zahit Fındık

STAT: YENİ SAKARYA STADI
SAAT: 16.30
HAKEM: EMRE KARGIN

Editör: Haber Merkezi