Sakarya Kuvayı Mücahitler Derneği Başkanı Dr. Muzaffer Coşkun, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun, “Gerçek milliyetçi biziz” sözünü samimi bulmadıklarını belirterek, “FETÖ ve PKK ile bağlarını kesmeyen, onları destekleyenlerin milliyetçiliğinden söz edilemez” dedi.

BAHÇELİ’YE DESTEK
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun "Gerçek milliyetçi biziz" söylemi üzerine, bu sözlerinin gereğini bir an önce yapmasını isteyerek "FETÖ ve PKK'yla bütün bağlarını keserek işe başlamalıdır. Bu da yetmez, HDP'yle ittifakı bitirdiğini, zilletin batağından derhal çıkacağını duyurmalıdır'' ifadesini kullanan MHP lideri Devlet Bahçeli’ye destek geldi. 

“BU NASIL MİLLİYETÇİLİK?”
Bahçeli’nin Kılıçdaroğlu’na verdiği cevabın tam yerinde olduğunu belirten Sakarya Kuvayı Mücahitler Derneği Başkanı Dr. Muzaffer Coşkun, “Bölücülerle beraber olan, onları destekleyen biri nasıl milliyetçi olabilir. Bu nasıl bir milliyetçilik anlayışıdır. Kemal Kılıçdaroğlu’nu bu samimiyetsiz ve gerçekçi olmayan çıkışından dolayı kınıyor, Devlet Bahçeli’nin cevabını çok anlamlı ve yerinde buluyoruz” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi