Sakarya Kuvayi Mücahitler Derneği Başkanı Dr. Muzaffer Coşkun, bazı emekli amirallerin yayımladığı bildiriye sert epki göstererek, “Tehditvari, aynı zamanda vesayetçi bu bildiriyi nefretle reddediyoruz. "Sözde bildiri ile siyasete yön, ülkeye ayar vermeye çalışanlar bilmeliler ki; milli irade karşısında bu emellerine asla ulaşamayacaklardır” dedi.

‘EMELLERİNE ULAŞAMAZLAR’
Montrö Sözleşmesi'yle ilgili bir bildiri yayımlanan 103 emekli amirale tepkiler büyüyor. Söz konusu bildiri ve emekli askerlerle ilgili sert bir açıklama yapan Sakarya Kuvayi Mücahitler Derneği Başkanı Dr. Muzaffer Coşkun, “Milletin iradesine saygısızca ayar vermeye kalkanlar bilmeliler ki, ard niyet besleyenler bu ülkede emellerine asla ulaşamayacaktır. Vesayet sevdalılarına milletimiz 15 Temmuz'da gereken cevabı verdi. Türkiye artık eski Türkiye değil. O devirler geride kaldı!
Bu vatan ve bağımsızlık kolay kazanılmadı. Bu topraklarda bağımsız, huzur ve barış içinde yaşamak isteyen insanımız, demokrasiyi ve milli iradeyi bedelini ödeyerek korumuş ve korumaya devam edecektir” diye konuştu.

‘KARŞILARINDA BİZİ BULURLAR’
Türkiye için darbeler devrini artık kapandığını vurgulayan Başkan Coşkun, “Darbe çağrışımlı bildirimlerle ülkeye ayar vermeye kalkanların yeri Türkiye Cumhuriyeti olamaz. Kuvayi Mücahitler Derneği olarak; ülkedeki huzuru bozmaya, demokrasiye darbe yapmaya kalkışanlara karşı dimdik ayaktayız, asla geçit vermeyeceğiz. Özgürlük ve bağımsızlık uğruna kan ve gözyaşı ile sulanmış bu topraklar üzerinde hain emelleri olanlar, karşılarında bizleri bulacaktır” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi