Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, Milli Birlik ve Düşünce Derneği Genel Başkanı Erdem Ercan ve yönetim kurulu üyeleri ile Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Sakarya İl Temsilcisi Adnan Dizer’i makamında ağırladı. Gerçekleşen ziyaretlerde konuşan Başkan Kılıç, gençliğe yönelik gerçekleşen çalışmaları yakından takip ettiğini ifade etti.

TEŞEKKÜR ETTİ
TÜGVA İl Temsilcisi Adnan Dizer ve beraberindeki ekibi ağırlayan Başkan Kılıç, öncelikle nazik ziyaretlerinden dolayı Dizer’e teşekkür ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kılıç, gençliğe yönelik yürütülen çalışmaların her zaman destekçisi olduklarını ifade etti.

GENÇLERİ AĞIRLADI
Başkan Kılıç’ın diğer misafirleri ise Milli Birlik ve Düşünce Derneği Genel Başkanı Erdem Ercan ve yönetim kurulu üyeleri oldu. Ercan, Başkan Kılıç’ı yeni görevinden dolayı tebrik ettiğini ifade ederek başarılar diledi.

BİLGİ VERDİ
Ziyaretlerde gençliğe yönelik hayata geçirmek istedikleri çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Kılıç, “Gençlere yönelik kültür ve sanat etkinliklerine ağırlık vereceğiz. İlçemizde üniversiteye hazırlanacak gençlerimize kurs imkanı sağlamakla birlikte kendilerine istedikleri zaman ders çalışabilecekleri sağlıklı ortamı da oluşturacağız. Kendi alanında uzmanlaşmış, gençlere hitap eden isimleri çeşitli etkinlik ve konferanslar ile inşallah gençlerimizle buluşturacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi