CHP Milletvekili Engin Özkoç, halkın yanında olacaklarını ifade ederek, ''Önemli olan bölge halkının dik durmasıdır” dedi.
Sakarya Ziraat Odaları Koordinasyon Kurulu'nca Beylikışla köyündeki kahvehanede düzenlenen toplantıda konuşan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Münir Kutluata, toplantıya gösterilen ilgiden memnun olduğunu söyledi. Hükümetin tarım ve hayvancılık politikalarının yanlış olduğunu öne süren Kutluata, kırmızı et ile saman ithal edilmeye başlanmasının politikaların yanlışlığını gösterdiğini savundu.
Türkiye'nin enerji sıkıntısı yaşadığına dikkati çeken Kutluata, ''Doğalgaz İran'dan, Rusya'dan, başka ülkelerden alınıyor, bu politikanın tekrar gözden geçirilmesi gerekiyor. Yatırımcılar, günler öncesinden 'üreteceğim enerjiyi size şu fiyattan satacağım' diye garantisini alıyor, karar çıktıktan sonra da krediyi bulursa santrali yapıyor. Maksudiye bölgesi zarar görmüş, batmış, kimsenin umurunda olmaz. İşletmecinin değil, bu siyasetçilerin derdi olmalı'' diye konuştu.
CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ise her zaman halkın yanında olacaklarını ifade ederek, ''Önemli olan bölge halkının dik durmasıdır. Küçük menfaatlerden dolayı çocuklarının geleceğine ipotek koymamalılar. Konuyu gerekirse Meclis'e taşımaya, hukuken de yardımcı olmaya hazırız'' şeklinde konuştu. AK Parti Söğütlü İlçe Başkanı Ramazan Karakaş da belediye başkanı ve milletvekillerinin ilçede enerji santrali kurulmasına karşı çıktıklarını bildirdi.
 

Editör: Haber Merkezi