Sakarya Büyükşehir Belediyesi (SBB) ve Kocaali Belediyesi iş birliği ile Köyyeri, Beyler, Görele ve Yalpankaya mahallelerinde, 15 kilometrelik güzergahta yol yapım çalışmaları devam ediyor. 
SORUNLARIMIZ, ÇÖZÜME KAVUŞTURULUYOR
Yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini ifade eden, Görele Mahalle Muhtarı Ergün Tiryaki,” Baraj yapım çalışmalarında tahrip olan mahalle yollarımız, İlçe Belediyesi ve Büyükşehir Belediye iş birliği ile yapılıyor derken, Köyyeri Mahalle Muhtarı Aydın Uysun, “Sorunlarımızın çözümünde, bizlere her zaman yardımcı olan, Kocaali Belediye Başkanımız Ahmet Acar ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce’ye şahsım ve mahallem adına teşekkür ederim. Yalpankaya Mahalle Muhtarı Hüseyin Tunca ise “2019 Yılının temmuz ayında meydana gelen sel afetinde, mahalle yollarımız kullanılamaz hale gelmişti. Geçen sene programda olan fakat afet nedeniyle ertelenen yollarımız bu sene yapılıyor” dedi.
ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK
Kırsal Mahallelerde sıcak asfalt yol yapım çalışmalarında yavaş-yavaş sona gelindiği ifade eden Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar “Belediyemizce zemin iyileştirme çalışmaları tamamlanan, Büyükşehir Belediyemizce sıcak asfalt çalışmaları yapılan bölgelerimiz bir- bir tamamlanıyor. Geçtiğimiz yıl programa aldığımız fakat sel ve olumsuz hava koşullarından dolayı başlayamadığımız, Köyyeri, Beyler, Görele ve Yalpankaya hattında çalışmalarımızın sonuna geldik. Kırsal Mahallelerimizde, bu yıl programladığımız asfalt çalışmalarımızın %75’ini tamamladık. Önümüzdeki süreçte; Karapelit, Açmabaşı, Küplük, Süngüt, Kızılüzüm, Yanıksayfant, Akpınar, Kirazlı, Koğukpelit, Çukurköy, Şerbetpınar-Kurudere hattında asfalt programımızın yapılabilmesi için çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmalarımızı sabırla bekleyen hemşehrilerimize, mahalle muhtarlarımıza ve bizlerden desteğini esirgemeyen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekilimiz Ali İhsan Yavuz’a, Ak Parti İl Başkanımız Yunus Tever’e çok teşekkür ediyorum. İçinde bulunduğumuz imkansızlıklara ve zorlu şartlara rağmen, tüm imkanlarını seferber ederek, bizlere her zaman kol-kanat geren ve her konuda destek veren, Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce’ye ayrıca teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi