Kocaali Belediye Belediyesi Fen işleri Müdürlüğünce ilçe genelinde sıcak asfalt serim çalışmaları devam ediyor. Planlanan çalışmaları kapsamında bugüne kadar on yedi (16) kilometre mahalle yolunda sıcak asfalt serim işlemi gerçekleştirildi.  Ekiplerce; Ağalar, Yalı, Yayla, Koğukpelit, Küplük, Süngüt, Yanıksayvant, Kızılüzüm ve Yeni mahallelerinde yol yapım çalışmaları tamamlanırken, Karşı mahallede sıcak asfalt serim çalışmaları devam ediyor. 

 “Planlamalarımız doğrultusunda ilerliyoruz” 
İlçe merkezinde ve kırsalda altı mahallenin asfalt çalışmalarının tamamlandığı ifade eden Acar; “Planlanan çalışmalar doğrultusunda ilerliyoruz.  Bugüne kadar altı mahallemizde yol yapım çalışmalarımızı tamamladık. Bir mahallemiz ise bugün itibari ile tamamlanıyor.  Buradaki çalışmalarımızın arından Gümüşoluk ve Demiraçma mahallerini birbirine bağlayan 4 bin 300 metrelik güzergahta çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. 

“Teşekkür ediyoruz” 
Belediye Başkanı Ahmet Acar; Vatandaşlarımızın konforu için elimizden gelen tüm çalışmaları yapıyoruz. Bu çalışmaları yaparken iş birliğine önem veriyoruz.  Özellikle, Büyükşehir Belediyemizin desteğini yakinen hissediyoruz.  Asfalt serim çalışmaları tamamlanan Kızılüzüm, Yanıksafant bağlantı yolunda Büyükşehir’in ciddi desteği oldu.  Büyükşehir Belediyemiz asfaltı verdi, ekiplerimizin serim işlemini gerçekleştirdi.  Bu vesile ile on altı ilçenin eşit hizmet alması noktasında bizlere her zaman ağabeylik yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Ekrem Yüce başta olmak üzere emeği geçen tüm ekibine, çalışmalarda göstermiş oldukları hassasiyet ve sabırdan dolayı mahalle muhtarımıza ve hemşerilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini sözlerine ekledi.  
 


 

Editör: Haber Merkezi