Gaziler, Harp Malulü Gaziler Şehit ve Dul Yetimleri Derneği Onursal Başkanı Saim Yarar; “Bu vatan için evlatlarımız çok bedeller ödemiştir ve ödeyecektir. Bizim milletimiz askere giderken ‘Ya Şehit Oluruz Ya Gazi’ sözüyle yola çıkar. Ölmekten korkmaz. Bizlerden desteklerini esirgemeyen komutanlıklarımıza, Başkan Ahmet Acar’a şehit ve gazi ailelerimize şükranlarımız sunarım. Allah bu vatan için şehadet eden tüm şehitlerimize, bir şehit babası olarak rahmet diler, onları saygı ile yâd ederim” dedi.

“GÜÇLÜ OLMAK ZORUNDAYIZ”
Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar ise: “Bu toprakları bize vatan kılan başta okul arkadaşım Turgut Altay’a ve şehit ailelerimize Allah’tan rahmet dilerim. Bu topraklarda başımız dik gezebiliyorsak, ibadetimizi yapabiliyorsak şehitlerimizin sayesindedir. Allah makamlarını yüce eylesin.Bu toprakları kanlarıyla sulayarak bize “Yurt” yapan, aziz şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle yâd eder, gazilerimize yüce Allah’tan şifa dilerim” ifadelerini kullandı.

KATILANLAR
Anma programına Belediye Başkanı Ahmet Acar, Gaziler Harp Malulü Gaziler Şehit ve Dul Yetimleri Derneği Onursal Başkanı Saim Yarar, Sakarya Dernek Başkanı Gazi Mustafa Çolak, İlçe Millet Eğitim Müdürü Sabri Doğan, askeri personel, İlçe Emniyet Amiri Mehmet Mansur Saldıran, şehit yakınları, kamu personeli, muhtarlar, STK temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Editör: Haber Merkezi