Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’yi makamında ziyaret eden Sakarya Kınalılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği yönetimi, gösterdikleri faaliyetler ve çalışmaları aktardı. Dernek Başkanı Adem Köse ve yönetim kurulu üyeleri, ziyarette Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ile istişarelerde bulundu.

YAKINDAN TAKİP EDİYOR
Derneğin çalışmaları, sosyal etkinlikleri ve sosyal sorumluluk projeleri hakkında bilgi alan Başkan Ekrem Yüce, Sakarya Kınalılar Derneği’nin şehirde önemli projeler ve faaliyetler yürüttüğünü belirterek bu çalışmaları yakından takip ettiğini belirtti ve ziyaretten memnuniyetini ifade ederken, başarılar dileyerek, tüm Kınalı hemşehrilerine selamlarını iletti.

ŞEHRE KATILAN SİNERJİ
Başkan Adem Köse, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Derneğimizin öncelikli olarak kendi hemşehrileri ve bununla birlikte şehrimize kattığı sinerjiden memnuniyetini dile getiren, aynı zamanda milletimiz, kültürel bağlılığımız ve şehrimizde üstlendiğimiz sorumluluğumuzu yakınen takip ettiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem Yüce’ye teşekkür ediyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi