Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç Kurban Bayramı kutlama mesajında; birlik, beraberlik ve kardeşliğin güçlü duygular ile yaşandığı bir bayram olmasını dilediğini ifade etti.  “Dostlukla, muhabbetle ve hoşgörüyle birlikte olmanın mutluluğunu hissettiğimiz bir bayrama daha kavuşmanın sevincini yaşıyoruz” diyen Başkan Kılıç, aziz milletimizin bu bayramda da ihtiyaç sahiplerini, yaşlıları, öksüz ve yetimleri unutmayacağını ifade etti.

BAYRAM TEBRİKİ
Bayramların birlik ve beraberliğin simgesi olduğunu belirten Başkan Kılıç, “İnsanı Allah’a yaklaştıran kurban ibadetini gerçekleştireceğimiz bu bayramın, insanların da dayanışmasına ve kaynaşmasına vesile olmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, Mübarek Kurban Bayramının bütün Müslümanlar için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Tüm hemşerilerimizin Kurban Bayramını en içten duygularımla kutluyorum. Bu güzel Bayramın milletimize, İslam alemine ve bütün insanlığa huzur, barış ve esenlik getirmesini niyaz ediyorum” dedi.

BAYRAMLAŞMA 2. GÜN
Başkan Kılıç mesajının sonunda Erenler Belediyesinde bayramlaşma programının 12 Ağustos Pazartesi günü saat 11.00’da (Bayramın ikinci günü) gerçekleşeceğini ifade ederek, “Tüm hemşerilerimizi bayram buluşmamıza davet ediyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi