Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde 4 ay önce kaybolan kedisi "Pamuk" için gözyaşı döken 74 yaşındaki Nurten Pekolun, çok sevdiği kedisine bir an evvel kavuşmak için yardım bekliyor. Eşi vefat ettiği için Adapazarı ilçesindeki evinde yalnız yaşamaya başlayan Nurten ninenin "Pamuk" adlı Ankara cinsi kedisi, 4 ay önce kızının bankaya gireceği sırada sepetinden düşerek kayboldu. Sokak sokak gezerek kayıp kedisini arayan anne ve kız, kaçırıldığını düşündükleri Pamuk'un fotoğraflarının yer aldığı afişleri sokaklara astı.  Bir umutla vatandaşlardan gelecek müjdeli haberi bekleyen Pekolun, bugüne kadar çok sayıda arama gelmesine rağmen herhangi bir sonuç alamadı. Ameliyat olduğu için artık kedisini arayamayan Pekolun, 4 aydır gözyaşı akıttığı Pamuk'u bulup getirene bin lira ödül verecek.

"YATAĞI ORADA, GECE UYANIYORUM BOŞ"
Gözyaşları içerisinde duygularını anlatan Pekolun, çok sevdiği kedisinin kızının bankaya gideceği sırada sepetinden düşerek kaçtığını, 1,5 saat aramalarına rağmen gözden kaybolduğunu söyledi. Pamuk'u çok aradıklarını, orada bir evden şüphelendiklerini fakat bir sonuç alamadıklarını ifade eden Pekolun, "Ekim ayından beri Pamuk yok. 7 yıldır bizimleydi, yavruydu. Çok güzel mavi gözleri, uzun tüyleri vardı, bembeyazdı. Kulağı sağırdı. Çok seviyordum. Gece gündüz ağlıyorum." diye konuştu.
Şu ana kadar hiçbir ipucu bulamadıklarını ifade eden Nurten Pekolun, kızının da onun yüzünden hasta olduğunu belirtti.  "Hiçbirimizin hali kalmadı." diyen Pekolun, "Yokluğuna alışamıyorum. Kocam öldü, annem öldü, babam öldü ama bu yok, diri diri yok oldu. Ne yapayım bilmiyorum. Mahkemelere bile gittik, savcılara kadar çıktık, polislere gittik, hiçbir çaresi yok. Unutamıyorum, unutsam çok iyi bir şey ama unutamıyorum çünkü diri diri yok oldu. Elini vicdanına koysun alan, onu geri versin." ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi