Kişilerin hayatında öncelik verdiği konulardan biri ev sahibi olmaktır. Yatırım yapmak amacıyla veya hayatı boyunca kira ödemek istemeyen kişiler ev alarak geleceklerine yön vermek istemektedir. Ev almak isteyen kişiler öncelik olarak bankalara başvurarak faizli finansman yöntemlerini kullanmak yoluna gidiyor fakat bankaların yüksek faizli geri ödemelerine uzun yıllar bağlı kalmak istemiyorlar. İşte bu noktada Katılımevim devreye giriyor ve peşinatsız konut tasarruf yöntemi ile ev sahibi olmak isteyenlerin yanında yer alarak peşinat ödemeden ev sahibi olma yolunu açıyor. Siz de uzun süredir sektör içerisinde yer alan Katılımevim ile yüksek miktarda peşinat ödemek zorunda kalmadan hayalini kurduğunuz eve kavuşabilirsiniz.

Katılımevim, tasarruf finansman sektörünün kurumsallaşmasına büyük katkı sağlamıştır. Her geçen gün gelişen müşteri profiliyle ev sahibi olma isteğindeki vatandaşlara bütçelerine uygun yöntemlerle destek olur. Katılımevim insan odaklı ve müşteri memnuniyetine önem veren bir yaklaşımla yıllardır titizlikle çalışmalarını sürdürmeye devam eder. Türkiye’nin güvenini kazanan ve kazanmaya da devam eden Katılımevim, ev sahibi olmak isteyen gencinden yaşlısına herkesi peşinatsız konut sahibi yapar. Ev almak isteyen fakat elinde yüklü miktarda peşinat bulunmayan kişiler Katılımevim’e başvuruda bulunup bütçesine uygun dilediği evi satın alabilir.

Peki, Katılımevim ile peşinat ödemeden nasıl ev sahibi olabilirsiniz inceleyelim.

Peşinatsız Ev Sahibi Nasıl Olunur?

Hayalinizdeki evi satın almak istiyor fakat elinizde peşinat ödeyecek yüklü miktar bulunmuyorsa Katılımevim sizin yanınızda yer alan tasarruf finansman yöntemleriyle ev sahibi olmanızı sağlıyor. Peşinat ödemeden ev satın almak için bankaların finansman sistemlerine ihtiyaç duymadan, herhangi dosya masrafı, gecikme ücreti, vade farkı ödemeden siz de Katılımevim ile ev sahibi olabilirsiniz.

BDDK Lisanslı Tasarruf Finansman Şirketi Katılımevim, güvene dayalı bir yaklaşımla kişilerin yatırım yapması için peşinatsız konut satın alabileceğiniz yöntemler oluşturur. Hiç peşinat ödemeden ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara tasarruf finansman yöntemlerini sunarak bütçelerine uygun ödeme yöntemleriyle ev sahibi olmaları için büyük emek sarf eder.

Katılımevim güvencesiyle satın almak istediğiniz evin yaşı, bulunduğu bölge, kaç odalı olduğu gibi kriterler önemli değildir. Türkiye’nin her yerinden dilediğiniz evi satın alarak Katılımevim ile peşinat ödemeden ev sahibi olabilirsiniz.

Siz de tasarruf finansman yöntemleri hakkında bilgi almak istediğinizde 444 11 00 çağrı merkezini arayarak detaylı bilgi alabilir, dilerseniz size en yakın Katılımevim şubesini ziyaret ederek peşinatsız ev kampanyalarını öğrenebilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi