Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Yeşilyayla köyünde orman kesim işinde çalışan ve aralarında çıkan tartışma sonrası 6 iş arkadaşına silahla ateş açtıktan sonra olay yerinden kaçan O.B'nin (46) yakalanması için Düzce ve Sakarya İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ile Hendek İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri arama çalışmalarını yoğunlaştırdı.
Jandarma ekipleri, yaptıkları çalışma sonucunda zanlıyı olayda kullandığı tabancayla Sakarya'nın Hendek ilçesinde yakaladı.  Gözaltına alınan şüphelinin, jandarmadaki işlemlerinin ardından Düzce'ye gönderileceği öğrenildi. 
Bu arada olayda hayatını kaybeden Hakan Çalışkan (41), Erdal Küt (38) ve Bayram Ali Çolak'ın (25) toprağa verilirken; yaralanan Erol Demiray (50), oğlu Gürkan Demiray (19) ve Yalçın Acıbal'ın (26) tedavileri kaldırıldıkları hastanede sürüyor. Gürkan Demiray'ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

NE OLMUŞTU?
Düzce'nin Gümüşova ilçesine bağlı Yeşilyayla köyünde dün akşam saatlerinde orman kesim işinde çalışan O.B. (46) ile iş arkadaşları Gürkan Demiray (19), Yalçın Acıbal (26), Erol Demiray (50), Hakan Çalışkan (41), Erdal Küt (38) ve Bayram Ali Çolak (25) arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıkmıştı. Kavgaya dönüşen olayda O.B. yanında bulunan silahla 6 arkadaşına ateş etmiş, Çalışkan, Küt ve Çolak yaşamını yitirmiş, Gürkan ve babası Erol Demiray ile Acıbal yaralanmıştı.

Editör: Haber Merkezi