31 Mart yerel seçimlerinde Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Ekrem Yüce’ye bir hayırlı olsun ziyareti de Basın İlan Kurumu’ndan geldi. Basın İlan Kurumu Sakarya Şube Müdürü Engin Kaşdaş, Yüce’yi makamında ziyaret ederek seçilmesinde ötürü tebrik etti ve yeni görevinin hayırlı uğurlu olmasını diledi.
Sakarya’nın önceliklerini bilen bir ismin Belediye Başkanlığı koltuğuna oturmasının büyük önem taşıdığını belirterek Ekrem Yüce’ye Sakarya ve Sakaryalılara hizmet yolunda muvaffakiyetler dileyen Kaşdaş, kendisine Basın İlan Kurumu yayınlarından Salık Veren Muhibban isimli eseri de takdim etti.
Yerel basının yerel yönetimleri için büyük önem arz ettiğini belirten Kaşdaş, ziyarette ayrıca Yüce’den yerel basının gelişmesi ve güçlenmesi noktasında daha fazla ilgi beklediklerini ifade etti.
Yerel basının öneminin farkında olduklarını belirten Yüce de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kaşdaş’a teşekkür etti.
Kaşdaş, daha sonra Büyükşehir Belediyesi Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne atanan İrfan Kardeş’i de ziyaret ederek yeni görevinden ötürü kendisini tebrik etti ve başarı dileklerinde bulundu.

Editör: Haber Merkezi