AK Parti Sakarya Milletvekili Mustafa İsen ve beraberindeki heyet, Sakarya Ticaret Borsası’nı (STB) ziyaret etti. Milletvekili İsen “Vatanımızın birlik ve bütünlüğü için ihtiyacımız olan Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı sistemidir. Çıkacak sonuç ülkemizin bekası için önemli. Milletimizin sağduyusuna inanıyorum, milletimiz iradesini evet yönünde kullanacaktır. İlimizin tarım, sanayi, hayvancılık sektöründeki itici güçleri olan sivil toplum kuruluşlarımızın evet desteğini istiyoruz” diye konuştu.

ORTAK PAYDAMIZ ÜLKEMİZ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Mete ortak paydamız ülkemiz. Bizler ülkemiz için her türlü konuda devletimizin yanındayız” şeklinde konuştu. Sakarya Ticaret Borsası faaliyetleri hakkında Milletvekili İsen’e bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Mete, tarım ve hayvancılıkta Sakarya Ticaret Borsası tarafından yapılan projelerde bürokratik engellerin azaltılması yönünde destek istedi.

DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ
Milletvekili İsen, borsanın çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, borsamızın yapacağı her başarılı çalışma, hem üreticimize hem de sanayicimize önemli katkılar sağlayacaktır. Dolayısıyla bizlerde ilimize yapılacak yatırımların destekçisi olmaya hazırız dedi.
Ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Mete, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ahmet Erkan, Nihat Özdemir, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mustafa Genç ve Yönetim Kurulu Üyeleri Vedat Aslan, Nihat Yılmaz ve Levent Ali Kopal hazır bulundu.

Editör: Haber Merkezi