Karasu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, bir taraftan ilçe genelinde rutin çalışmalarını titizlikle sürdürürken diğer taraftan da Sakarya Büyükşehir Belediyesiyle birlikte sıra asfalt serim işlemine başladı. Bu kapsamda ilk çalışmasını Yalı Mahallesi Piri Reis Caddesinde başlattı. Fen İşleri Müdürlüğü, yaklaşan yaz ayları öncesi asfalt çalışmalarına hız vererek, sezonun ilk asfalt çalışmasının yapıldığını bildirdi.
Çalışmaları yerinde takip eden Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, “Karasulu vatandaşlarımızın arzu ettiği ve beğeneceği kalitede ki çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyor ve sürdürmeye devam edeceğiz. Temel amacımız cennet ilçemiz Karasu’yu, herkes için yaşanabilir ve daha modern bir kent yapmak. Sakarya Büyükşehir Belediyemizle birlikte yürüttüğümüz bu çalışmalar doğrultusunda hedeflediğimiz amaca ulaşacağımız kanaatindeyim” şeklinde açıklamalarda bulundular.
Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, ekiplerin ilçe genelinde yoğun çalışma temposu içerisinde olduğunu belirterek; “Havaların ısınıp yaz mevsiminin kendini hissettirdiği şu günlerde Fen İşleri Müdürlüğümüz yol, asfalt ve kilitli parke gibi planlanan çalışmalarına hız verdi.SASKİ’nin alt yapı çalışmalarını bitirdiği alanlarda üst yapı hizmetlerimizi bir an önce tamamlayıp halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz.Amacımız daha geniş, kaliteli ve modern yollarla ulaşımın hızlı ve verimli olmasını sağlamak.Bu çalışmalarımızla birlikte sıkıntılarımızın büyük oranda çözüleceği kanaatindeyim" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi