Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete Karapürçek Kaymakamı Elif Nur Yaman, İlçe Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, İlçe Emniyet Amiri Serkan Keskin, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Fatih Aslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Hakkı Doğramacı ve Karapürçek Malmüdürlüğü Müdürü Aynur Şentoprak yer aldı.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Başkan Toçoğlu,“Karapürçek altyapı ve üstyapısıyla adete yeniden inşa ettiğimiz ilçelerimizden bir tanesi. Kaparpürçek’te SASKİ ilçenin yağmursuyu, içmesuyu ve kanalizasyon hattı için 33 milyonluk bir çalışma gerçekleştiriyor. İnşallah ilçemiz bu altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla uzun yıllar su sıkıntısı yaşamayacak. İlçedeki altyapı işlemlerini tamamlar tamamlamaz üstyapı için gerekli projeleri hızlı bir şekilde hayata geçirecek ve daha yaşanabilir bir Karapürçek için çalışmalımızı devam ettireceğiz” ifadelerini kullandı.

İSTİŞARE İÇERİSİNDEYİZ
Toçoğlu,“Karapürçek’te yaptığımız yatırımlarda devletimizin tüm kademeleri yanımızda. Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızla sürekli istişare içerisindeyiz. İlçenin geleceği ve yapacağımız yatırımlar için bilgi alışverişi gerçekleştiriyoruz. Geçtiğimiz yıl Karapürçek’te 2 milyonluk asfalt çalışması gerçekleştirdik. Uludere ve Kanlıçay isale hatlarını tamamladık. İleri teknolojilerle donatılmış Kanlıçay İçmesuyu Arıtma Tesisi’ni hizmete aldık. İnşallah yeni bir Karapürçek’i hep birlikte inşa edeceğiz” diye belirtti.

Editör: Haber Merkezi