Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı 2022 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile 2 yıldır Karapürçek Kaymakamı olarak görev yapan Gökay İçen, Bingöl Kiğı Kaymakamlığı'na atanmıştı.

Bingöl'e atanan Gökay İçen'in yerine yeni bir atama yapıldı. İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü'nün 22 Ağustos 2022 tarihli onayı ile Karapürçek Kaymakam Vekilliğine Hatice Rüveyda Kahraman atandı. 

Karapürçek Kaymakamlığı'nın resmi sosyal medya hesabındna yapılan açıklamada, "İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü' nün 22.08.2022 tarihli Onayı ile İlçemize atanan Kaymakam V. Sayın Hatice Ruveyda KAHRAMAN, 24.08.2022 itibariyle görevine başlamıştır." denildi.

Daha önce Kayseri Sarıoğlan İlçe Kaymakamı olarak görev yapan Kahraman, Karapürçek’teki görevine başladı.

SEVİLEN BİR İSİM
Aslen Ankaralı olan genç Kaymakam, daha önceki görev yerlerinde çok sevilen bir isim olarak tanınıyor. Sık sık halkla bir araya gelen Hatice Rüveyda Kahraman, Sarıoğlan İlçesinde vatandaşlarla sıcak ilişkiler kurmuştu.

RÜVEYDA KAHRAMAN KİMDİR?
Kahramanmaraş ilinde dünyaya gelen Kaymakam Hatice Rüveyda Kahraman ilk, orta ve lise öğrenimini Ankara İlinde tamamladı.2018 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun olan Kaymakam, 2020 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından açılan Kaymakam Adaylığı Sınavını kazanarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Eskişehir Kaymakam Adayı olarak Eskişehir Valiliğinde İl Merkez Stajını tamamlayan Kahraman, Gaziantep ve Antalya illerinde Teftiş Stajını, Şırnak/Silopi ve İzmir/Narlıdere ilçelerinde Kaymakam Refikliği Stajını tamamlamıştır.

Editör: Haber Merkezi